Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +149
PijeWodePoPierogach +111
Bezmyślność ludzka mnie dobija czasem. Po lesie u mnie latał królik, taki zwykły hodowlany, ktos go wywalił pewnie. Próbowałem go złapać bo na wolności dlugo nie pożyje ale uciekał. Poprosilem o pomoc mi znajomą co u weterynarza pracuje, w końcu pod siatką zwiał na jedna posesje co małżeństwo lekarzy mieszka.
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik
Dzwonię ale nikt nie odbiera, musialem do pracy iść wiec poszedlem wieczorem i mówię w jakiej sprawie.
Facet do mnie, że no był królik

Co mi po jakichś impulsach na koncie i długiej cyfrze na górze ekranu w telefonie jak jakość życia jest marna. Wstaję niewyspany o 6 rano dniami, tygodniami latami do dziadowskiej tyrki, bo ten hajs to i tak nie starczy.
Życie to mają ludzie z układami, wygrywacze przetargów, nieobecni radni, których koledzy podpisują na listach, konowały, które mają godziny wypisane w szpitalu a są w prywatnym gabinecie.
Wojskowi grzejący prycze, dowódcy pijący wódkę i komendant, który strzelał z granatnika, oraz pracownicy spółeczek skarbu państwa.
Ja chciałbym mieć robotę chociaż ciecia w jakimś ogrodzonym obiekcie w środku lasu na zadoopiu i starą, skrzypiącą sofę. Brałbym se laptopa, książki, kawkę robił, a nie w "ambitnym" korposyfie.
No, ale Bozia nie dała soft skilla dobrej bajery i luzu. Nie jestem dobry w gadce, stojąc oparty łokciem o ścianę i heheszkując z ludźmi, którzy mogliby mnie gdzieś wkręcić.
#przegryw #pracbaza #praca #korposwiat #gielda #inwestowanie
Ty wegetujesz w środowisku dynamiczniakow na własne życzenie. Powinieneś się leczyć
Masz predyspozycje do bycia ostatnim śmi3ciem więc jednocześnie talent do tego co dla 95% ludzi jest nieakceptowalne. Możesz spać w tirze, myć się w kałuży, żreć pasztet i podwoić swoje zarobki zwiększając szansę na fire za swojego życia
Robota na tirze to wręcz trzeba mieć tryb