Wpis z mikrobloga

A pamiętacie jak wybitni prawicowi myśliciele przez bity miesiąc robili zdjęcia i tiktoki jak nie umieją normalnie napić się wody bez zrobienia sobie krzywdy nakrętka? Ucichło bo nauczyli się wreszcie z nich korzystać czy po prostu posty się skończyły bo doszło do ofiar w ludziach?

#bekazprawakow #heheszki #uniaeuropejska
TheTostu - A pamiętacie jak wybitni prawicowi myśliciele przez bity miesiąc robili zd...

źródło: IMG_7376

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TheTostu: ale śmieszne. Urzędnik reguluje już każdy aspekt życia, jak jeść z co jeść, jak pracować, gdzie pracować. I ktoś ma czelność negować ten stan rzeczy.
  • Odpowiedz
- Ogarnąłem jak działają największe i najpotężniejsze organizacje świata oraz przewiduje ich plany kilka lat do przodu
- Nie umiem się napić bez wkładania sobie korka do ryja
  • Odpowiedz
  • 23
Urzędnik reguluje już każdy aspekt życia, jak jeść z co jeść

@pyroxar: O nie, producenci opakowań mają je tworzyć tak, żeby nieśmiecenie było wygodniejsze, literalnie komunizm xddd

Dziś nakrętki, jutro gułag
  • Odpowiedz
@TheTostu: prowadziłeś kiedyś biznes? Czułeś już kiedyś na sobie presję regulacji, papierków? Wiesz, że wszystko mogłoby być 20% tańsze gdyby nie regulacje?
  • Odpowiedz
  • 4
Wiesz, że wszystko mogłoby być 20% tańsze gdyby nie regulacje?

@pyroxar: Jestem pewien, że wymiana oleju u mechanika mogłaby być tańsza, gdyby można było go wylać do rzeki, a remonty też byłyby tańsze, gdyby można było w---------ć gruz do lasu.

Ale na szczęście są regulacje, które ograniczają pomysłowość naszych
  • Odpowiedz
@TheTostu: Już się nauczyli, jutro nowy spin wymyślą z Unią.

Btw, ktoś robi listę tych fejurów anty EU?
Ja pamietam tylko:
- nakrętki
-
  • Odpowiedz
@TheTostu: a pamiętacie jak prawicowi myśliciele robili tiktoki z ganiania z pustymi butelkami? Nie, bo tego nienawidzi większość społeczeństwa i tutaj to ekopojeby siedzą cicho? Ciekawe...
  • Odpowiedz