Wpis z mikrobloga

Uniwersum dawno skończone ale widzę, że autyści sobie tu jakieś rodeo urządzili o bogutkach itp XXDDDD

Ale dość p-----l...a, wraca reinkarnacja i Konona i Majora w jednym.
Gość nie dość, że potrafi naśladować głosy tych dwóch, to jeszcze pierd---i te same kocopoły w ten sam sposób.
No i to tylko chciałem powiedzieć i polecam ugułem.

https://www.tiktok.com/@miquss2?lang=pl-PL

#kononowicz
mrocznegacie - Uniwersum dawno skończone ale widzę, że autyści sobie tu jakieś rodeo ...

źródło: aaa

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Widzę, że autyści nie dają za wygraną, wolą żyć jakimiś bogutkami i sztucznymi problemami które sobie sami stwarzają a później się do nich brędzlują XD
  • Odpowiedz
  • 0
@krzysztof_suchodolski: ten tag nie istnieje odkąd zmarli bohaterzy, wszystko inne jest sztucznie podtrzymywane przez zielonego, i jego popleczników by nadal na was trzepać kliki i wyświetlenia, ale że jesteście autystami to nie zauważyliście tego XDD
  • Odpowiedz
  • 0
@ProktoDewastator: no właśnie, sławeczek i jego bogutek zrobią wszystko byście klkali jeszcze w ich wysrywy, a najlepszą metodą obrony jest atak. Wbijcie sobie do tych łbów TAG NIE ISTNIEJE ODKĄD ZMARLI BOHATERZY i nic już tego nie zmieni.
Ps. barnej robi dokładnie to samo co zielony, słabek i poplecznicy, macie klikać i propagować treści - nawet jeśli nie są już związane z kononem, idealna siatka przygłupów do naklikiwania wyświetleń dla
  • Odpowiedz
@mrocznegacie: Przyszedłeś tu promować tiktoka, zwyzywać ludzi którzy chcą sprawiedliwości dla Konona i jeszcze, jak ktoś ci wytyka gadanie kocopołów, to zamykasz się w oblężonej twierdzy?
Idź tam dla srawka nagraj kolejne pozdro mleczny. Ja nie oglądam żadnych treści wstawianych przez nietypowych odklejeńców.
  • Odpowiedz