Aktywne Wpisy

Aventadorrre +24
#mecz wykopkom się da powtórkę razem z wykresem z akcelerometru, który pokazuje, że dotknął piłkę, a oni i tak znajdą spisek i będą gadać ze kupione xDDD

WrzeCiOna +4
jak żyjecie w te upały lub po nich? ja po maratonie w pracy, w klimie i powrocie do 30 stopni, mam dziś 28 w pokoju i przeziębienie. spanie bez koca i klima, to nawet jak nie jesz lodów to masz katar.
wszystko mnie boli i z opóźnieniem załapałam dlaczego. saszeta na przeziębienie niedługo dogoni ceny kocich saszet. gdzie tu profit
#zalesie
wszystko mnie boli i z opóźnieniem załapałam dlaczego. saszeta na przeziębienie niedługo dogoni ceny kocich saszet. gdzie tu profit
#zalesie

Ale dość p-----l...a, wraca reinkarnacja i Konona i Majora w jednym.
Gość nie dość, że potrafi naśladować głosy tych dwóch, to jeszcze pierd---i te same kocopoły w ten sam sposób.
No i to tylko chciałem powiedzieć i polecam ugułem.
https://www.tiktok.com/@miquss2?lang=pl-PL
#kononowicz
źródło: aaa
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Przychodzisz tu promować tik tok i oskarżasz złą część tagu o autyzm. Dobrze się czujesz?
Ps. barnej robi dokładnie to samo co zielony, słabek i poplecznicy, macie klikać i propagować treści - nawet jeśli nie są już związane z kononem, idealna siatka przygłupów do naklikiwania wyświetleń dla
Komentarz usunięty przez autora
Idź tam dla srawka nagraj kolejne pozdro mleczny. Ja nie oglądam żadnych treści wstawianych przez nietypowych odklejeńców.
@mrowa94 wstyd to mi za ciebie, że tu siedzisz i marnujesz swój czas na popleczników i pompowanie klików ciemiężycielom kononoa i majora.