Powiem krótko. Przywykliśmy do nakrętek, systemu kaucyjnego, przywykniemy do nie trzymania psów na łańcuchu, oraz sprzątania kup po psach, do ślubów par jednej płci, przywykniemy do aborcji i eutanazji, przywykniemy do obecności imigrantów. Może nawet przywykniemy do respektowania praw pracowniczych i BHP w miejscu pracy.
Powiem wam prawaki śmierdzące - to się nazywa ucywilizowanie. Oszołomy lewackie znowu miały rację.
@ZielonaOna: tak jak za zaborów przywykliśmy do przyznania wolności osobistej chłopom i zniesienia pańszczyzny, a w II RP do praw wyborczych dla kobiet, czy w PRL do rozwodów i ślubów cywilnych.
@ZielonaOna: No tak na pewno mieli rację te 10 lat temu podczas kryzysu migracyjnego trzeba było wpuszczać wszystkich, Szwecja oczywiście nie pluje sobie w brodę teraz (Szwecja upada!!!111 prawak alert!!!111) a największymi prawakami oczywiście jest socjaldemokratyczna Dania która ma ostrą politykę migracyjną
To jest twój problem - każda dyskusja i krytyka to według ciebie bycie hamulcowym prawakiem, bo nie może być na pewno innych powodów tego że coś się komuś
@ZielonaOna @Hrjk: konserwatyści, lewacy. Na szczęście istnieją jeszcze zwykli normalni ludzie którzy mogą być przeciwnikami obecnego systemu kaucyjnego, a jednicześnie być za sprzątaniem psich kup
@ZielonaOna: Dawno takiego debilizmu nie czytałem.
Jesteś tego świadomY, bo sam w którymś wpisie napisałeś że czujesz się debilem, lecz nie mogę tego wpisu znaleźć. Przeraża mnie tylko ilość plusów. To pokazuje kto tutaj siedzi.
Przywykliśmy do nakrętek, systemu kaucyjnego, przywykniemy do nie trzymania psów na łańcuchu, oraz sprzątania kup po psach, do ślubów par jednej płci, przywykniemy do aborcji i eutanazji, przywykniemy do obecności imigrantów.
@ZielonaOna: Będę pamiętać kto mnie zmusza do przywyknięcia do tego wszystkiego w następnych wyborach.
Wystarczy że wiem że nie możesz znieść tego że ktoś śmie inaczej uważać niż ty, jakiekolwiek to byłyby poglądy. Bo wtedy trzeba zbyć to ironicznym ‚oddychaj’
Ironiczne to o upraszczaniu, bo upraszczają to ludzie którzy wszędzie widzą właśnie f-----m prawactwo ruski onucyzm i tak dalej
#mecz tak narzekacie na Borasa, ale ja tam lubię jak on se komentuje, żywo od 1 minuty nie zamula, nawet jak nudny mecz jest on próbuje budować emocje darciem mordy. Wyluzujcie to tylko komentarz do meczu
Powiem wam prawaki śmierdzące - to się nazywa ucywilizowanie. Oszołomy lewackie znowu miały rację.
#bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkatoli
Jak znam życie to śmieci porozrzucane po lasach to robota prawackich polskich patriotów 😅
@Hrjk: Taka tradycja z dziada pradziada. Po co zmieniać jak jest dobrze. Lewaki każą ścinać drzewa i domy budować :)
źródło: image
PobierzTo jest twój problem - każda dyskusja i krytyka to według ciebie bycie hamulcowym prawakiem, bo nie może być na pewno innych powodów tego że coś się komuś
Jesteś tego świadomY, bo sam w którymś wpisie napisałeś że czujesz się debilem, lecz nie mogę tego wpisu znaleźć. Przeraża mnie tylko ilość plusów. To pokazuje kto tutaj siedzi.
@ZielonaOna: Będę pamiętać kto mnie zmusza do przywyknięcia do tego wszystkiego w następnych wyborach.
Wystarczy że wiem że nie możesz znieść tego że ktoś śmie inaczej uważać niż ty, jakiekolwiek to byłyby poglądy. Bo wtedy trzeba zbyć to ironicznym ‚oddychaj’
Ironiczne to o upraszczaniu, bo upraszczają to ludzie którzy wszędzie widzą właśnie f-----m prawactwo ruski onucyzm i tak dalej
skąd to wziąłeś, że nie umiem czegoś znieść?
neutralne, jakoś specjalnie nie ratuje to planety ale faktycznie idzie się przyzwyczaić