Aktywne Wpisy

cheture +19
wy chyba geje

wiktor-wkpl +107
#mecz #mundial2026
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
Napisałem baita o tej rzekomej fladze polski na jednej z największych grup piłkarskich na Facebooku. Teraz cały Facebook czy tik tok jest zalany tym fejkiem bez żadnego uzasadnienia, a sama flaga nawet nie jest biało czerwona tylko niebiesko czerwona XDDD
To tylko pokazuje, że w internecie absolutnie nikt niczego nie weryfikuje
źródło: 7799
Pobierz

![100 pogryzień dziennie. Cena ludzkiej nieodpowiedzialności. [DOKUMENT]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/21dfd94dee7249986d62059a650cf2b4d96aafa36b4b32f201519873b9ee43ce,q80.jpg)
Ja od początku nie byłem zwolennikiem Urbana jako selekcjonera, bo zastanawiałem się za co? Za 9. miejsce z Górnikiem? To ma być ten wielki sukces? Jednak ten sezon pokazał, że nie tylko Urban nie odniósł żadnego sukcesu zajmując 9. miejsce z Górnikiem, ale po tym jak Gasparik zajął z osłabionym składem 2. miejsce i zdobył PP, to właściwie wychodzi na to, że Urban był tam hamulcowym.
I tak w przypadku reprezentacji, wydaje się, że potencjał jest dużo wyższy, a wyniki zaskakująco słabe.
Należy go po prostu dyscyplinarnie wypieprzyć, bo się nie nadaje.
#reprezentacja #mecz
źródło: xxxz1
Pobierz