Wpis z mikrobloga

@krystian-stepaniak: HAHAHA. Czekać tylko, aż przyjdzie jakiś normik beciak i powie, że to dobry śmieszny żart a on lubi czarny chumor. xD
Już był spęd tutaj ostatnio jak żonka dodała coś podobnego, tylko że mąż w wolnym czasie pomagał przy budowie czegoś u teściów czyli jej starych i nazwała go darmowym robolem i wrzuciła na tingtonga.
@Jerry664:

>To niezłe biedaki, że nawet na deskę do prasowania ich nie
  • Odpowiedz
@ShowBiz: bo to słabe jednostki, a słaba jednostka potrzebuje Pana, co to nakreśli cel w życiu. Wielu facetów jak baby nie ma to dostaje padaki, bo nie wiedzą co ze sobą zrobić
  • Odpowiedz
albo ze to bait i łapiecie sie pelikany

@krystian-stepaniak: niestety widziałem różne odklejone dziewczyny i widziałem facetów zachowującyh się jak podnóżki, więc nie umiem powiedzieć czy to bait czy rzeczywistosc
  • Odpowiedz
@Isouwa:

Czy ja wiem czy beciaka - z tej perspektywy wygląda na HTN/chad lajta.

@Isouwa: que? beciak to określenie postawy/zachowania a nie wyglądu. chad to określenie gościa z odpowiednim wyglądem. mieszasz ze sobą rzeczy.
można byc nawet przegrywem/incelem a nie być beciakiem albo być chadem simpem dla okreslonej laski.
  • Odpowiedz
Wielu facetów jak baby nie ma to dostaje padaki, bo nie wiedzą co ze sobą zrobić

@centerario: a na wykopie jest beka z kobiet że nie umieją się same soba zająć a panowie to tylko hobby pochłonięci.
  • Odpowiedz
@Nowystaryziel: Nie no mordo, to nie jest bait na pewno 100% prawda. Wcale nie jest tak, że na tik toku jest też pełno takich filmików z odwróconą rolą i ten typ „humoru” gdzie narzeka się na żonę/męża jest starszy od Ciebie xD

Pamiętaj, że wszystko co zobaczysz w internecie to prawda, a Ty jesteś po prostu miłym chłopcem i dlatego nie masz dziewczyny xD
GoT0Sleep - @Nowystaryziel: Nie no mordo, to nie jest bait na pewno 100% prawda. Wcal...

źródło: IMG_0717

Pobierz
  • Odpowiedz