Wpis z mikrobloga

@czerstwy_swierszcz:
Otóż kręci właśnie film - "Auschwitz nie spadło z nieba - historia obojętności" na podstawie historii Mariana Turskiego.
Będzie o eksterminacji ludności Palestyny, o zbrodniach wojennych faszystów z izraela i o obojętności świata na ten holokaust XXI wieku.
Żartowałem. Pani Holland ma to w dupie.
  • Odpowiedz
@czerstwy_swierszcz: przez tego posta przypomniałeś mi o fanpage "Łódź zwana pożądaniem" (gościu jej bronił w kilku/nastu postach) - nie wyświetlały mi się jego posty, poszukałem i wychodzi na to że jestem zbanowany xDD widocznie za często klikałem "Haha" pod niektórymi jego bzdurami
  • Odpowiedz
nakręciła paszkwila na polską straż graniczną

@czerstwy_swierszcz: Stoisz po stronie prawicowych debili, którzy płakali jak Coppola śmiał nakręcić Czas apokalipsy i szkalować amerykańskie wojsko i rząd. Zielona granica została odebrana nieźle. Nie jest to nic wybitnego, ale nie jest to też słaby film, natomiast melepeci próbują podpiąć go pod polityczną wojenkę. Gdyby nie upośledzona prawica to nikt by dzisiaj o tym filmie nie pamiętał, ale dzięki tobie może ktoś go
  • Odpowiedz
  • 7
@darek-jg: Nic jej nie piecze. Więcej ona tych imigrantów na głęboko gdzieś.
Była zła władza to imigranci byli dobrzy. Teraz jest dobra władza to imigranci źli.
  • Odpowiedz
@kam966: jakby to było prawdą to by za rządów tej władzy brylowała w mediach a jakoś ucichła i się odsunęła a przynajmniej ja takie odnoszę wrażenie
  • Odpowiedz
@czerstwy_swierszcz: Holland nakręciła naprawdę dobry film o rasizmie. Głównym przekazem tego filmu jest stwierdzenie: przyjęliście setki tysięcy Ukraińców tylko dlatego, że są podobni do was, są biali, a jesteście przeciw około tysiącu ludzi, ponieważ są śniadzi. Co do „polskiej” służby granicznej i wojska też mam swoje zdanie, a koszulka ostatnio oskarżonego żołnierza jest na to dowodem. Jakim trzeba być idiotą, by służyć w wojsku polskim, a pozytywnie patrzeć na nazizm?
  • Odpowiedz