Wpis z mikrobloga

#tenis #sport Dzisiaj 25. urodziny obchodzi Iga Świątek :)

Cóż można życzyć takiej wybitnej personie, która w tak młodym wieku już wygrała 6 szlemów i zarobiła kilkaset milionów zł? Pewnie przede wszystkim zdrowia, szczerych ludzi wokół siebie i ułożenia sobie życia prywatnego, jeśli poczuje, że to już czas.

Z perspektywy sportowej fajnie byłoby wygrać bieżącego Rolanda Garrosa, ale najważniejsze i tak jest, aby kiedyś zwyciężyła w Australian Open, bo wtedy znajdzie się w ścisłym, elitarnym gronie najwybitniejszych tenisistek w historii, które zgarnęły karierowego wielkiego szlema :)

Jazda!
kris-90 - #tenis #sport Dzisiaj 25. urodziny obchodzi Iga Świątek :)

Cóż można życzy...

źródło: krolowamaczki

Pobierz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kris-90: Oj tak byczq, jestem ciekaw jak ona do tego podchodzi, czy w tym roku przed AO miała większe emocje i nerwy niż rok temu gdy jeszcze nie miała szansy na karierowego szlema? Carlitos dowiózł w tym roku, miałem nadzieję, że 1ga też da radę. Karierowy to już jest elita elit.
  • Odpowiedz
@kris-90: szacuje się, że z umowami sponsorskimi to jest około 350 mln złotych, ponad 45 mln USD jest z samego kortu. Ja jej życzę pogonienia uszatej oraz całej tej bandy wokół niej żerującej na niej oraz delikatnego zejścia na ziemie i zrozumienia, że zawód dentysty jest dużo bardziej dochodowy niż serwisant kserokopiarek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
@kris-90: ja jej życzę rychłego wyjścia z szafy. Naprawdę w 2K26 nikt nic nie będzie o to dawać j-----a (no pun intended), a może oczyści się przy niej atmosfera i znowu zacznie grać lepiej.
  • Odpowiedz