Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +19
widziałem dzisiaj na yt ankiete z pytaniem - jakbyś miał kupować teraz nowe auto, to na jakie paliwo. Wyniki to jakiś kosmos, ponad 50% głosów na benzyne, gdzies tam niżej diesel i lpg, a na samym szarym końcu elektryki z wynikiem 9%.
Z czego wynika aż taka niechęć? Ktoś polakom wypral mozgi antykampanią? przecież to sie kompletnie kupy nie trzyma. Biorąc pod uwage, że większość z nas i tak robi na co dzień
Z czego wynika aż taka niechęć? Ktoś polakom wypral mozgi antykampanią? przecież to sie kompletnie kupy nie trzyma. Biorąc pod uwage, że większość z nas i tak robi na co dzień

CZLOWIEK89 +56
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

1. Nie pływałem wcześniej w otwartych zbiornikach w Polsce (chyba tylko na Kanarach w oceanie w lecie). Czy iść się wcześniej oswoić - ale już chyba się nie da, bo dziś są tam mistrzostwa, a jutro amatorzy.
2. Rok nie byłem na basenie i mam pewne obawy. Przygotowywałem się na 2020 rok i całą zimę robiłem takie treningi, ze plywam 20 basenow bez przerwy. Po pandemii tylko rower i odpuscilem triatlon. Przez ten czas pewne wady mi się pogłębiły.
3. Skąd skombinować piankę? Jedyny moj kontakt z pianką to lekcja surfingu na Kanarach. Założyłem ją wtedy na odwrót i łącznie zajęło mi to 10 minut.
4. Co muszę lub powinienem jeszcze mieć?
5. Jak się wzmocnić i nastawić?
#sport #triathlon #basen #plywanie
#rzeszow bo moze ktos tu jutro tez startuje
źródło: 1000128696
Pobierz2. Idz na ten basen
3. 1/8 to golisz bez pianki zanim sie obejrzysz będziesz w strefie zmian i nie stracisz minut na ściągnięcie pianki. BTW pianka do nurkowania to inna pianka niż triathlonowa.
4. Dobre chęci i humor jak robisz to dla zabawy.
5. Panie ładuj węgle xD
Powodzenia Miras
Ad 2. Pójdę wieczorem i przekonam się, czy w ogóle mam jakąkolwiek formę pływacką.
Ad 3. Teoretycznie można bez pianki, ale chodzi tu o bezpieczeństwo, bo woda zimna i głęboka?
Przegiąłem wczoraj na rowerze, dlatego zdecyduję wieczorem, czy startować.
@Milioner_z_Choroszczy: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przepłynięcie tego dystansu żabką może zająć pół godziny.
Nie pamiętam, ile czasu mi to dokładnie zajmowało. Mój max to 40 basenów różnymi stylami z krótkimi przerwami w 45 minut. Załóżmy 1 basen =