Aktywne Wpisy

Salido +374
Minął 4. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
20 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
20 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
20 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
20 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-56
Pobierz
lubie-sernik +128
Słuchajcie jaka akcja... Byłem molestowany xD
Idę sobie główną ulicą w Ao Nang i podbija do mnie baba ok. 25 lat i tak blisko mnie była, że cyckami przy mojej klacie xD Złapała mnie za dupe i mówi, że segz za 2k batów xD
Ja jej mówię, że nie a ta idzie za mną i coś gada ale nie wiem co xD
Poczułem
Idę sobie główną ulicą w Ao Nang i podbija do mnie baba ok. 25 lat i tak blisko mnie była, że cyckami przy mojej klacie xD Złapała mnie za dupe i mówi, że segz za 2k batów xD
Ja jej mówię, że nie a ta idzie za mną i coś gada ale nie wiem co xD
Poczułem
źródło: 17625
Pobierz

warto w cos wiecej inwestowac?
mam takie za 30 zl, typowo pod lidla jak wchodze, zeby nie zajumali, a tez mi sie nie chce jakiegos grubego i wielkiego 1 kg wozic
wiadomo takie za 30 zl to idzie pewnie po prostu przeciac, ale czy takie za 200 zl nie jest czasami tak samo latwo rozbroic
cos polecicie?
#rower
@Milegodniawszystkim: w oc rowerowe a oprócz tego to słyszałem że kryptonite jest dobry
źródło: 61MxCF-Q-qL._AC_UF1000,1000_QL80_
PobierzA jak chcesz się wgłębiać, to jest jak z latarkami.
Zabezpieczasz przed ludźmi, więc zabezpieczeniem musi być człowiek - musisz wymyślić kto jest zagrożeniem, jak będzie atakował, wtedy wyjdzie ci które zabezpieczenie będzie skuteczne, na ile i kiedy przestanie.
Ulock pod randomowym Lidlem na mniej niż godzinę będzie prawie zawsze skuteczny.
https://a.aliexpress.com/_EwztFae
@Milegodniawszystkim: https://www.youtube.com/watch?v=05xRqofqF1U
jest też druga część o drogich zabezpieczeniach