Wpis z mikrobloga

@lubiesikacdozlewu: Sporo chce, ale się nie przyznają. Znałem jedną która mnia moggowała jeśli chodzi o wagę, a o bebechu już nie wspomnę kiedy ważyłem 120. W robocie. Śmiała się ze spermiarzy i umawiała na miteczne segzy z kolesiami o połowie jej wagi.

Jeśli o mnie chodzi to mówię "pas", ale sporo fanów sobie znajdą
  • Odpowiedz
@lubiesikacdozlewu: Po pierwsze, żeby nie było, jestem failed normie.
Chciała, czy nie chciała miałem dziewczynę i nawet gdyby grubsze były w moim typie to zdrada nie jest w moim stylu.
Lubię kiedy kobiety mają krągłości w odpowiednich miejscach, ale szerokie biodra, wyrobiony/genetycznie dobry tyłek i spore c---i mi wystarczą. Ew. parę kilogramów dodatkowych. Nie 40-50.

Pociski po grubych są bo mają wymagania z kosmosu często. Ktoś chce do nich startować,
  • Odpowiedz
@tomwick55: będę rzigoł…
Ja lubię baby o normalnej wadze, jeśli będzie miała tylko parę kg więcej też jestem w stanie to zaakceptować, ale nie spasionej ʕʔ
  • Odpowiedz
@tomwick55: czasem lekko grubsza laska lub taka co nie jest najpiękniejsza potrafi mieć spoko charakter, ale ułana laska to często potrafi mieć z-----y charakter, pofarbowane włosy i kolczyki jak krowa...
  • Odpowiedz
@lubiesikacdozlewu: To zależy co rozumiesz przez gruba. Lekka nadwaga najczęściej problemem nie jest i takie dziewczyny potrafią być atrakcyjne jeśli są zadbane, bo rzeczywiście maja mniej ostrą sylwetkę. Natomiast na pewnym etapie to jak dla mnie jest nieatrakcyjne tak samo jak palenie czy nałogowe picie czy w jakikolwiek inny sposób świadome i przewlekłe niszczenie swojego zdrowia.
  • Odpowiedz