Aktywne Wpisy

Notakaprawda +239
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +711
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

Jeśli o mnie chodzi to mówię "pas", ale sporo fanów sobie znajdą
Chciała, czy nie chciała miałem dziewczynę i nawet gdyby grubsze były w moim typie to zdrada nie jest w moim stylu.
Lubię kiedy kobiety mają krągłości w odpowiednich miejscach, ale szerokie biodra, wyrobiony/genetycznie dobry tyłek i spore c---i mi wystarczą. Ew. parę kilogramów dodatkowych. Nie 40-50.
Pociski po grubych są bo mają wymagania z kosmosu często. Ktoś chce do nich startować,
Nie
@lubiesikacdozlewu: Nie, zdecydowanie nie.
@matixrr @Sylwiusz_89 @first @moja-walka
@Kulfonix
Ja lubię baby o normalnej wadze, jeśli będzie miała tylko parę kg więcej też jestem w stanie to zaakceptować, ale nie spasionej ʕ•ᴥ•ʔ