Wpis z mikrobloga

dajcie jakieś ciekawe smieciuchy do przeanalizowania przez Śmieciuch detektor bo w poniedziałek szczur otwiera się dla mnie po prowizyjnym banie

#gielda #kosmicznesmieciuchy
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop
  • 3
@IlikeTrains: serio, to się nie do końca dzieje samo i bezkosztowo. Każde zapytanie uruchamia agenta który aktywnie fetchuje info na bieżąco itd. - płacę za to realne pieniądze a bogaty nie jestem bo wszystko w śmieciuchach władowane. Nawet myślałem czy by nie założyć jakiego buycoffy i analizować to @john_transvolta za symboliczną opłatą zebym wychodzil na 0 a korzystac by mogl kazdy

wolam przy okazji ew zainteresowanych

@john_transvolta @
  • Odpowiedz
@aett: dawaj to na jakas .com domene i np 1 eur oplaty za jednokrotna analize i odpal tam kilka agentow typu grok, gemini, chatgpt niech chwile pogadaja ze soba

ja bym chetnie walnal kilka zapytan dziennie, troche tego dashboarda trzeba rozwinac ale do zrobienia.

jak cos to daj na priv mozemy cos pomyslec razem.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@aett: aaa i dodam że program ma założone chomąto i akrtualne analizy są w wersji "Lite" czyli z ogrtaniczeniem liczby tokenów do analizy. właśnie przez koszty nie mogę przy każdej spółce uruchamiać wersji ultimate i spuścić go ze smyczy żeby te analizy byly jeszcze bardziej doglebne :)
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 1
@bonzo_fugazi: nie chce na razie przesadzać (a bardziej nie mam czasu na budowanie tego w tej formie), na razie dla zainteresowanych i godnych zaufania mirków mogę zaprosić na priv i k---a nie wiem, może to buycoffe po prostu założę?
  • Odpowiedz
nie chce na razie przesadzać (a bardziej nie mam czasu na budowanie tego w tej formie), na razie dla zainteresowanych i godnych zaufania mirków mogę zaprosić na priv i k---a nie wiem, może to buycoffe po prostu założę?

@aett: zaloz, ja chetny
  • Odpowiedz
ie chce na razie przesadzać

@aett: odezwij sie na priv, moze zalozymy jakis kanal komunikacji i moze bym znalazl kogos nawet kto by to dalej pociagnal dla nas, pomysl fajny, u mnie czas i jakis tam kapital jest, warto rozmawiac
  • Odpowiedz