Wpis z mikrobloga

#gielda Zgodnie z zapowiedziami z wczorajszego posta, 200 akcji smieciucha pod nazwą Virgin Galactic kupione(SPCE)
Zobaczymy, czy analiza była trafiona
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomasz-jarmoc +197
#gielda Polecam kupić nawet dla beki akcje Virgin Galactic (ticker SPCE). SpaceX będzie wchodził na giełdę z bardzo podobnym (SPCX) więc szansa na to, że ludzie będą się mylić jest dość spora. Sam virgin ma małą kapitalizację, mimo że firma w zasadzie umarła to może na
  • Odpowiedz
@tomasz-jarmoc: dude ale wy czaicie pod co to jest pompowane? to jest pompowane jedynie pod to, że 12go czerwca w wuj ludzi rzuci się na akcje SpaceX i pomylą tickery xD

tzn. nie twierdzę, że to nie będzie rosło do tego dnia, bo to w sumie jest powalona akcja, ale dla mnie jest to dziwne, że się na to rzucacie dziś, dwa tygodnie przed IPO, gdzie wczoraj na godzinowym było
  • Odpowiedz
@vinmcqueen: ja nie twierdze absolutnie, że mam rację. Ba, powiem więcej, zdziwię się jak mam. Ale mając taką możliwość, jakąś małą część wolnych środków można w to wrzucić, kto wie co sie bedzie z tym działo.
  • Odpowiedz
dude ale wy czaicie pod co to jest pompowane? to jest pompowane jedynie pod to, że 12go czerwca w wuj ludzi rzuci się na akcje SpaceX i pomylą tickery xD

@vinmcqueen: Ale właśnie po to w to wchodzimy
  • Odpowiedz
@tomasz-jarmoc @IlikeTrains @ProfesorP1ZDAN ja to wszystko kumam tylko po prostu dziwi mnie wchodzenie w to 2 tygodnie przed bo w tej chwili pompują to jedynie chciwe małpy z WSB (no i wy xD) a wydaje mi się że jest tu potencjał na srogie p-----------e po drodze ale good luck miśki, ja się na tym nie znam, czysto teoretycznie ja bym w to chciał wejść w dniu IPO na dosłownie
  • Odpowiedz
a wydaje mi się że jest tu potencjał na srogie p-----------e po drodze

@vinmcqueen: To nawet lepiej, bo planuję dokupić

czysto teoretycznie ja bym w to chciał wejść w dniu IPO

Wtedy już pewnie będzie dużo wyższa cena
  • Odpowiedz
@IlikeTrains ale co mnie to obchodzi jaka będzie cena xD tu chodzi o to żeby jak najwięcej ludzi się p---------o przy wpisywaniu tickera 12.06, jak myslisz ile czasu zajmie ludziom żeby się zorientowali że kupili nie to co trzeba

Na tyle na ile kumam temat to burgery się ładują już dziś bo po drugiej stronie calla musi być put a chodzi o to żeby grać z jak najwyższym lewarem, wy kupując
  • Odpowiedz