Kto wg. was jest najwiekszym nazistowskim bohaterem urkainy? Z ktorego nazisty sa najbardziej dumni jako narod? I czy myslicie ze jako narod, sa bardziej dumni z zabijania niemowlat czy bardziej z gwalcenia kobiet? Moze jakies swieto? Dzien Mordowanie Noworodkow, i zelenski moglby jakies ordery i nagrody dawac? Moze jakis puchar w ksztalcie dziecka bez glowy?
Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi ukrowskich propagandzistow, ktorzy dumni sa ze swoich pradziadow.
@taukuZielonka: Ja na przykład nie jestem dumny ani trochę z Szuchewycza, z Bandery też niespecjalnie, natomiast Taras Melnyk o którego niedawno niektórzy mieli ból d--y, sprzeciwiał się mordowaniu Polaków, za to mordował ż * dów, więc jakbym miał któregoś wybierać to jeszcze Melnyk od biedy ujdzie
Poza tym ja zaraz z oficerem prowadzącym będziemy ocierali się sikawkami i pokochamy się w cacao a ty siedzisz w śmierdzącym ruskim bunkrze i musisz klepać w klawiaturę 24h na dobę ( ͡°͜ʖ͡°)
@taukuZielonka: najlepszy byłby puchar przedstawiajacy króla szczurow wytworzony przez firmę ytong z ktorego lojciec moglby podawac spuche bycza dla pjotera
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
Z niecierpliwoscia czekam na odpowiedzi ukrowskich propagandzistow, ktorzy dumni sa ze swoich pradziadow.
#wojna #ukraina #ukrowskieorki
Komentarz usunięty przez autora