Aktywne Wpisy

Salido +395
Minął 11. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
44 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
48 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 9 wypadków śmiertelnych w których zginęło 10 osób.
44 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
48 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-2
Pobierz
lubie-sernik +154
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

U mnie w niewielkiej mieścinie
prywaciarze nie przyjmują - bo mówią że nie muszą, nawet CHorten nie bierze nic
Biedronkowe permanentnie/stale zepsute lub zapchane- nikt nic z tym nie robi a w sklepie na pytanie o zwrot przy kasie - "niestety nie można oddać w ten sposób"
PYTANIE DO LEWAKÓW I PODOBNYCH SPI3RDOLIN - Mam gnić ze śmieciami bo ziemia płonie?
Wystarczy wyjść na godzinny spacer w las - wszędzie opony, odpady budowlane, szkło, plastiki, ubrania i losowe śmieci, butelki typu pet to może 0,5 - 1% śmieci leśnych. Dodatkowo wszędzie w trawie, na chodnikach, ulicy - niedopałki od ćpunów tytoniowych co mają w dupie gdzie wywalą to co chwile wcześniej palili, tylko jeb przed siebie.
Niech was piekło pochłonie za to że dziennie Polacy łącznie tracą dziesiątki tysięcy godzin na coś co nie ma absolutnie żadnego sensu.
#recykling #systemkaucyjny #biedronka #kaucja #butelki #pieniadze #las #ekologia #smieci #gownowpis
Mam na dzieje że pomogłem. Pozdrawiam 🫡
@artem17: oczywiście, że można, bo sklep ma taki obowiązek prawny. Jak nie przyjmują zgłaszaj do WIOŚ. Dostaną po kilka kar to zmienią szybko zdanie
@pepedros: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wykop.pl/wpis/86278765/umiescilem-butelki-w-maszynie-i-dostalem-kwitek-po#296268923
Przychodzi dzień odzyskania co moje. Ide do chlewionki, wkładam puszkę do butelkomatu, i co?!