Wpis z mikrobloga

Da się wyłączyć to g---o „wybrane dla ciebie”? Cała strona mi się rozjeżdża, najpierw mam artykuł bez płomienia, poniżej mam go w polecanych, a jeszcze niżej dostał już płomień (°°
Nie da się tego gowna czytać.
#wykop #moderacjacontent
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

najpierw mam artykuł bez płomienia, poniżej mam go w polecanych, a jeszcze niżej dostał już płomień

@WOparachAbsurdu: Wiemy o jakim znalezisku wspominasz - problemem było to, że dodano je 2 raz i oba linki zostały przez was wykopane na stronę główną. Usunęliśmy już duplikat. Jeśli zauważysz inne problemy, daj nam znać 🙂
  • Odpowiedz
@wykop: on pytał czy da się wyłączyć to g---o "wybrane dla ciebie", czytajcie że zrozumieniem. Ja też zapytam, jak wylaczyc to g---o "wybrane dla ciebie". Nie chce żebyście coś dla mnie wybierali. Rozumiem że powstanie tego szajsu było efektem burzy mózgów po naradzie z CEO i próba pokazania sie i dostania premi za kreatywnosc, ale bez jaj. Powinna być możliwość wyłączenia tego syfu
  • Odpowiedz
@ukuQ: właśnie. Ja nie chce mieć wepchniętego okna „proponowane”. Cenię sobie układ wg czasu wejścia i ilości plusów i nie chce by mi ten układ zaburzano.
Marzę jeszcze by dało się pojedyncze znalezisko ukryć jednym kliknięciem, czasem przewijają się wątki które są np straszne, lub obrzydliwe i chciałabym je ukryć najlepiej bez wchodzenia w treść.
@wykop
  • Odpowiedz