Aktywne Wpisy
skeeto666 +28
Nie wiem jak to skomentować xD #zalesie #bekazkatoli
źródło: 1000003989
Pobierz
SHOGOKI +94
Ten kraj musi wprowadzić egzamin uprawniający do korzystania z czynnych i biernych praw wyborczych.
Nie może być tak żeby ktoś kto myśli że "inflacja powoduje wzrost cen" albo że rozwiązaniem albo przyczyną każdego problemu jest "rząd dał / nie dał pieniądzy" zabierał głos w sprawach o których nie ma pojęcia.
Żeby jeździć głupim skuterem musisz zdać prawo jazdy AM,ale żeby współdecydować o losach milionów ludzi to należy się z tytułu ukończonych 18 lat.
No
Nie może być tak żeby ktoś kto myśli że "inflacja powoduje wzrost cen" albo że rozwiązaniem albo przyczyną każdego problemu jest "rząd dał / nie dał pieniądzy" zabierał głos w sprawach o których nie ma pojęcia.
Żeby jeździć głupim skuterem musisz zdać prawo jazdy AM,ale żeby współdecydować o losach milionów ludzi to należy się z tytułu ukończonych 18 lat.
No

Za ten plakat zostałem już nazwany trollem i "medialnym produktem ukraińskiej propagandówki" na jbzd xD
Może trzeba zacząć prostować więcej tego typu treści na tamtejszym #polityka ?
#rosja #ukraina #bekazprawakow
źródło: 1000016149
PobierzTrzeba być idiotą żeby tego nie wiedzieć. Tłuką się? Niech się tłuką. Tyle w temacie.
XDD Pana profesora kulturoznawcę, historyka, zasłużonego pracownika ośrodka studiów wschodnich, eksperta do spraw wszelakich, absolwenta wyższej szkoły gotowania na gazie to aż miło posłuchać
Komentarz usunięty przez moderatora
Twoim chyba, Ty się za mnie nie wypowiadaj, ja wojny żadnej z nikim nie prowadzę.
z fartem
@James2000: Spadaj, Mariusz. XD
A tak bardziej serio: na wykopie prawie nie ma młodych ludzi, dopisek powyżej wskazuje na postarzałego dresiarza-millenialsa. #deadwykoptheory #prawicowizdrajcy
glupsi od was sa tylko ci ktorzy wam placa, bo mnie skuteczniecznie nauczyliscie, ze orki z rosji niczym sie od orkow z urkainy nie roznia.
no a teraz lejcie dalej te gowno propagande, bo wam nie zaplaca i matki znowu beda musialy isc pracowac d--a zeby