Wpis z mikrobloga

Niech ktoś zrobi zautomatyzowany tracker spółek polecanych przez pomarańczowego. Wczoraj przegapiłem della, bo już raz go polecał i myślałem, że to stara wypowiedź. Od załapania się pompę z micronem dzięki trumpowi kupuję już wszystko, co poleca XD

@edit: lista spółek giełdowych, w których zarządzie siedzi jego rodzina to też dobry sposób po tym, co się stało w Unusual machines

#gielda
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 146
@Agrestowa_owca: to co ta ekipa wyprawia z giełda...
a Nancy sie czepiali

gowno im i tak zrobia

PS a drugiej strony trampek to żaden inwestor.
pakuje się w amerykańska spółkę, a potem wystarczy rzuci jedno zdanie po 3 miesiące..
  • Odpowiedz
@Agrestowa_owca: Jak popatrzylem sobie w zakladki to w styczniu juz byly dobre analizy dla DELLa. Co ciekawe trafilem dzis rowniez w zakladach na wpis z 4 stycznia o spolce UMAC tez zwiazana z pomaranczowym.
  • Odpowiedz
@ethize: Tu jest problem, bo częstym źródłem są przemowy (jak dla microna np.). Jedyne co mi wpada do głowy to konfiguracja agenta, który wyłapuje artykuły + wpisy z konta na truth social.
  • Odpowiedz
@Agrestowa_owca: i właśnie przez takich jak Ty znajomi pomarańczowego zarabiają. To że coś działało X razy to jest dokładnie powód dla którego nie zadziała po raz kolejny
  • Odpowiedz