Wpis z mikrobloga

@Ralphs: Z jednej strony fajnie, że jakaś nowa wojna w regionie słabo eksplorowanym w grach. Z drugiej czemu nagle Price jest menelem i do tego młodszym niż wcześniej, a także po ostatniej kampanii z tymi g---o otwartymi misjami to jakoś tego nie widzę. A pomyśleć, że zrobili taką dobrą jedynkę, jeszcze lepszą dwójkę i nagle w trójce zjazd (mówię o kampaniach, multi mnie w tej serii nie obchodzi).
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@siadaj_Kulson od c-------o cold war, którego integracja z warzonem r-------a grę poprzez 6 i aktualna 7, to należy im się mela na ryj xD
Choć infinity ward też idealne nie jest, bo to co o------i w mw2 po genialnym mw19 to był jakiś żart, takiego regresu w gierce z części na część jeszcze nie widziałem
  • Odpowiedz
@Ralphs: Tylko że ty gadasz o multi a mnie nie interesuje multi. Ja gram w CoD dla kampanii a ta zapowiada się naprawdę dobrze po tym co widziałem na trailerze.
  • Odpowiedz
@Ralphs: W ogóle się z tobą nie zgadzam no chyba że ty ty CoDy oceniasz jedynie po multi bo dla mnie kampanie Cold War jaki i MW2 były przezajebiste. Wszystko się s---------o dopiero w MW3 gdzie zamiast oskryptowanej kampanii dostaliśmy mapy jak z operacji specjalnych. Z kolei w Black Ops 6 oraz 7 odlecieli w tematy paranormalne i są to jedyne kampanie CoD które nie ukończyłem a grałem k---a we
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Larsberg nie odpowiedziałem, bo go nie zadałeś.
Ogrywam, ale jest dla mnie dużo mniej istotna niż multi/wz, bo te kampanie się przechodzi w jeden wieczór¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz