Aktywne Wpisy

panna_kotta +6
Rynek matrymonialny po 30 to jest jakiś żart. Ciężko znaleźć przystojnego (mało kto mi się podoba), fajnego, ogarniętego faceta 30+, bo to co zostało to takie "chłopaki do wzięcia" albo dzieciaci z odzysku. Jak już się wydaje, że ideał, to nagle okazuje się, że jednak zryty beret albo jeszcze co innego. Dlatego ponawiam pytanie. Są tu jakieś ogarnięte #niebieskiepaski 30+? Pyta ładna, ogarnięta, niedzieciata i chyba fajna, w każdym razie

Kilka przykładów:
Kapela mówi, że to nie dla niego, bo on nie potrzebuje i ma nadzieję, że nigdy nie będzie potrzebował.
Prowadzący uparcie powtarza, "dlaczego mamy się na pana składać"
Albo Kapela tłumaczy, że to dla artystów, którzy nie zarabiają nawet minimalnej.
Prowadzący uczepia się kasjerki, która minimalną zarabia, gubiąc kontekst, że przecież nikt temu artyście do pensji nie dołoży, a chodzi o zapłacenie składek.
Kolejno temat schodzi na słynne 60 tys za stypendium, Kapela wspomina, że ławka w parku potrafi tyle kosztować, a politycy, których w sejmie jest 460 potrafią miesięcznie podobne kwoty przeznaczać na kilometrówki.
Prowadzący twardo, że on teraz z nim rozmawia, a nie z politykami i kiedy będzie ten musical, czy to przypadkiem nie wał?
Potem jeszcze stwierdza, że on nie widział, że Kapeli wysyłane są death wishe, a w ogóle to on (Kapela) obraża ludzi w internecie.
No k---a, co to było? Co się stało z głównym tematem?
To jest dziennikarz? Skąd on się urwał? Ten Prusinowski, to chyba kolejny rodzynek w Zero po Wiernikowskiej ...
Komentarze tam widać w takim samym tonie, mam wrażenie, że Zero powoli zmienia się w prawicowy SokZBuraka.
#zero #kanalzero #stanowski #kapela #prusinowski #dziennikarstwo #polskiyoutube #primemma #famemma
źródło: dobra robota
PobierzPrzecież nikt ci nie broni wspierania nowego Van Gogha wybierz sobie jakiegoś i mu pieniążki wysyłaj, bo za 100 lat jego obrazki będą może coś warte. Dlaczego ja mam im opłacać cokolwiek? Nie mamy hajsu na leczenie. Nie mamy hajsu na wojsko i policję. Ogólnie nie mamy hajsu i co chwile wymyślają nowe podatki i