Aktywne Wpisy

abd00l3k +508
Ja tylko przypominam, że w czasie COVID te konowały miały stawki x2, pomyślcie jakie wtedy było eldorado. Temat trzeba grillować tak samo jak temat Majtczaka, do skutku.
#lekarz #lekarz100k
#lekarz #lekarz100k

Dragnipurake +30
Rano wisiał tu wpis, ale zniknął, więc wrzucam zdjęcie z niego.
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiś koncert był.
No to w sumie widać, że wrócił do Polski, a przy boku kto? Od tyłu niby wygląda jak Amanda i tak we wpisie było, ale może to ktoś inny?
Choć jeszcze przed rozstaniem było gadane, że Amanda w Polsce na powrót im mieszkanie urządza, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko było pod
źródło: kiszak
Pobierz

źródło: 1000111258
Pobierzźródło: image
Pobierz@jarzynka: dokladnie, dali by pół kilo ziemniaków, schaboszczaka albo dwa i ogórasy jakieś albo kapuchy, żeby człowiek mógł powiedzieć "ło matko, ale sie obżarłem" po skonczeniu, a nie jakieś cztery p------i.
@jarzynka: Nie 4 porcje tylko 4 różne dania. Patrząc w ich menu to obiad z deserem dla jednej osoby to między 200, a jakies 350 zł XD
@pekak: Wystarczy, że zejdę na dół do teściowej albo do rodziców pojadę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pekak: drogiego
Taki beurre monte może i wygląda niewinnie, za to jest zajebiscie sycący. Nie jadłem tego, ale obstawiam, że w trzydaniowym posiłku taka przystawka jest w sam raz.
Nikt normalny nie je wału z ziemniaków z masłem i skwarkami na cały talerz, po którym nie możesz wstać od stołu. Schabowe wielkości pizzy to też jakiś