Wpis z mikrobloga

Myslalem, że to kwestia wieku, że gry przestały sprawiać mi radość. Okazało się, że po prostu brakowało mi dobrej gry, a #firstlight przywraca dawną frajdę. Ciekawe odczucia mi towarzyszą, szczególnie kiedy przed misją na Słowacji wszystko wydaje się niewinną zabawą, a każde odwiedziny w laboratorium kończą się zabawą w poltergeista. Po Słowacji gra nabiera nagle powagi. Imo jest super :) #bond #gry #007
Saper86 - Myslalem, że to kwestia wieku, że gry przestały sprawiać mi radość. Okazało...

źródło: IMG_5509

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Saper86: Nie wiem jak daleko zaszedłem (myślę że jestem gdzieś w połowie) i jest fajne, ale ta gra jest trochę jak pierwsze Uncharted. Brakuje jej oszlifowania i fajnie gdyby powstała kolejna część z takim skokiem jakościowym jak Uncharted 2.
  • Odpowiedz
  • 0
@sm_m: z uncharted i hitmana czerpie pełnymi garściami, ale mimo to ma fajny bondowski klimat. Na plus, że można się skradać i unikać niepotrzebnej walki (choć czasem nie ma wyjścia)
  • Odpowiedz
@Saper86: W porównaniu do Uncharted nie chodziło mi o podobieństwo samej rozgrywki (choć oczywiście Hitman wymieszany z Uncharted to najlepsze porównanie) a o to, czym gra jest i czym może się stać kolejna część, czego bardzo bym chciał.
  • Odpowiedz
@Saper86: Doskonale cie rozumiem. Takie perełki AAA wychodzą niestety coraz rzadziej z racji ogromu pracy i hajsu jaki trzeba w nie włożyć dlatego trwa to latami.
  • Odpowiedz