Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Afrobiker:

Czy ktoś zna Natalię [nazwisko zamazane]? Wywołała ogromną aferę. Jak mogłaś zdradzić swojego chłopaka z Danielem (jednym z moich ludzi), z Marcinem od Pauliny, z Eliaszem, a na dodatek z tym rudym chłopakiem z patologicznego środowiska, który mieszka z rodzicami?

Jesteś pozbawiona empatii – zostawiłaś partnera bez żadnych uczuć. A najgorsze w tym wszystkim jest to, co zrobiłaś mojemu koledze Carlosowi. Chłopak przyjechał do Eliasza, a ty potraktowałaś go
  • Odpowiedz
@Afrobiker: sztuczna inteligencja jest świetnym translatorem dla takich wpisów. Oto co wypluł Gemini: Ten zrzut ekranu z too bardzo chaotyczny, pełen błędów i wulgaryzmów wpis z facebookowej grupy "Spotted Białystok". Jest to klasyczny przykład internetowego "prania brudów" i lokalnej dramy.
Brak znaków interpunkcyjnych i silne emocje sprawiają, że tekst czyta się bardzo trudno. Zasadniczo jest to wściekły atak na niejaką Natalię, którą autor/autorka posta oskarża o liczne zdrady i sypianie
  • Odpowiedz
może ktoś to przetłumaczyć na polski?

@o__0: Ja poległem ale chatgpt dał radę.

„Czy ktoś zna Natalię [nazwisko ukryte]? Bo to straszna puszczalska — zdradzała jakiegoś Daniela, ale też mojego chłopaka, a także Marcina Pauliny z Eliasza i tego ryżego z patologii po czterdziestce, co mieszka z rodzicami. Zboczeniec zostawił ją jak psa. Gdzie te uczucia? Gdzie to wszystko? Mojego Carlosa, który przyjechał na Eliasza, też zostawiła, jak ją głuchy
  • Odpowiedz