Wpis z mikrobloga

Udało się dojść , zrobiłem dziś 55,56 km. Jestem w makdolca przy autostradzie , jest 21:43 i nie wiem gdzie będę spać . Chyba w jakie krzaki pójdę bo gdzie indziej . Już zimno się zrobiło no i teraz czuję te km w ciele .

To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
- mała kola.
Dodatkowo z apki dostałem 6 nugetsow gratis
Za wszystko zapłaciłem $7.54

Potem wziąłem sobie herbatę za $1.82 do czego dostałem z apki za darmo 10 nugetsow

W apce uzbieralem 2369 pkt i stać mnie na cheeza
Dodatkowo wezmę sobie jeszcze colę i dostanę gratis frytki średnie z apki

Mam wrażenie że mocno tu rozpieszczają . W PL to bida w apce makdolca pod tym względem
#zlomkiemprzezswiat #mcdonalds
ChlopoRobotnik2137 - Udało się dojść , zrobiłem dziś 55,56 km. Jestem w makdolca przy...

źródło: image_picker_B2EFBFC7-244C-43F1-83D2-9C1E71D46DF6-41203-000004A148A90AD4

Pobierz
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@matixrr panie , brzuch mi zara pęknie , ale jeszcze wezmę se tą kole z frytkami , bo pić mi się chce a wody nie chce ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Już naładowałem prawie wszystkie baterie a pożarłem jak króle za pół darmo. Dobrze że nie czekałem do jutra bo śniadaniem to bym się tak nie najadł i nie dają żadnych praktycznie promek na ofertę śniadań . Jeszcze
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: Taniej niż w Polsce, ale p0laka to stać xd Już nie mówiąc o promkach, u nas nawet darmową kawę za opinie zlikwidowali xdd. U nas to można dawać ceny z kosmosu i r*uchac polaczka na cenach, a jeszcze się będzie cieszył i tego bronił xdd
  • Odpowiedz
Mam nadzieję że to nie lokal typu jedna ściera do wszystkiego, do podłogi, do kibla, do lady i do stolika.
Też miałem plan zjeść maka w US, ale jak zobaczyłem podczas zamawiania co oni tam robią to zawinąłem się na pięcie.

Nie mówię że tak jest wszędzie bo to duży kraj, ale no siedzi mocno z tyłu głowy.
  • Odpowiedz