Wpis z mikrobloga

@tyrytyty: ja zawsze jak wchodzę w deficyt kaloryczny to mi się okres przesuwa, niezależnie ile ważę czy ważyłam… niestety kobiece ciała dopiero teraz są studiowane, w roku premiery Barbie filmu dopiero zaczęli testować podpaski na wchłanianie krwi menstruacyjnej zamiast wody
  • Odpowiedz
@Bananada: gorzej, w imię egalitaryzmu jak wyjdzie ci w badaniu że kobiety powinny coś inaczej robić niż faceci to możesz mieć problem z jego publikacją na zachodzie i nikt nie będzie tego popularyzował.

Większość bab z "absem" lub hiperatletycznym ciałem ma problemy, fizyczne bądź psychiczne
tyrytyty - @Bananada: gorzej, w imię egalitaryzmu jak wyjdzie ci w badaniu że kobiety...

źródło: 1000015760

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 12
@Bananada

@tyrytyty: ja zawsze jak wchodzę w deficyt kaloryczny to mi się okres przesuwa, niezależnie ile ważę czy ważyłam…

Czyli kobiety zawsze muszą mieć nadwyżkę kaloryczną? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Z ciekawości, ile ważysz?
  • Odpowiedz
@tyrytyty: ogólnie większość kobiet ma problemy psychiczne, nawet chciałoby się rzec że wszystkie.
Ulegają emocjom i nawet jak wiedzą że tak jest to dalej im ulegają, no to jak to inaczej nazwać, nie obrażając? A przykład jeden z wielu.
  • Odpowiedz
@tyrytyty: ciekawe nie wiedziałem tego :) ale w sumie to nawet ma sens - ostatnio nawet zaciekawił mnie temat, że dla kobiet np. morsowanie jest niezdrowe i post przerywany również. Wszystko z powodu hormonów i stresu jaki to wywołuje na mężczyzn. Przez różnicę biologiczne faceci lepiej znoszą stresy a kobietom rozwala on cykl - bo żeby rodzić dzieci ma być bezpiecznie - stres równa się brak bezpieczeństwa równa się organizm
  • Odpowiedz
@tyrytyty: na serce biorę leki które powodują wady płodu, bo to jedyne które działają na mnie, a nowe leki dopiero są testowane na kobietach, nie mogę zajść w ciążę bez konsultacji z kardiologiem xd
  • Odpowiedz