Aktywne Wpisy
aspk +154
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

FisioX +105

źródło: 1000053338
Pobierz@wiktorek_pl We wszystkich nie byłem, ale uważam że jest cienka. Przystawki lepsze niż dania.
@wiktorek_pl: Gwiazdka to nie tylko pojedyncza dania, to też powtarzalność, klimat knajpy, jakość obsługi, odwaga head chefa, pairing win etc etc.
I zgodze się, BABA odstaje od Mostu zdecydowanie i dostała chyba z litości :P. No, ale lepiej mieć 2 knajpy z gwiazdką w mieście niż jedną ;)
@pasta_alla_carbonara: No i właśnie dlatego nie rozumiem tej gwiazdki. Klimat tam był dla mnie tragiczny: cały czas tłukli się sztućcami i szkłem, stolików na!@#$e tyle, że z dwóch stron mi się sąsiedzi darli do ucha. Jak nam serwowali dania, to mi żona musiała potem opowiadać co podali, bo nie byłem