Aktywne Wpisy

CukryNyskie +145
Siema Mirabelki i Mircy!
Nie ma czasu na wyjaśnienia - jesteśmy polskim producentem słodyczy, działającym od 1949 roku. Produkujemy głównie wafelki i ciastka. Był taki czas, kiedy hasło "markizy z Nysy" wywoływało większe pożądanie niż Polonez Caro. Od tego czasu sporo się zmieniło i chcielibyśmy Was zachęcić do poznania naszych produktów. Panie z Technologii nagotowały sporo smacznych hiciorków na tegoroczne lato ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Robimy dla Was #rozdajo. Wejdź
Nie ma czasu na wyjaśnienia - jesteśmy polskim producentem słodyczy, działającym od 1949 roku. Produkujemy głównie wafelki i ciastka. Był taki czas, kiedy hasło "markizy z Nysy" wywoływało większe pożądanie niż Polonez Caro. Od tego czasu sporo się zmieniło i chcielibyśmy Was zachęcić do poznania naszych produktów. Panie z Technologii nagotowały sporo smacznych hiciorków na tegoroczne lato ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Robimy dla Was #rozdajo. Wejdź
źródło: 38
Pobierz
Larsberg +73
Nie słuchacie muzyki na płytach.
Nie oglądacie filmów na płytach.
Ale gry chcecie mieć na płytach xD
Sami
Nie oglądacie filmów na płytach.
Ale gry chcecie mieć na płytach xD
Sami
źródło: gta-6-preordini-aperti-prezzi-italia_880x495
Pobierz

Gospodarstw domowych w Polsce jest 12,5 mln.
Tak więc każde gospodarstwo domowe ma zapłacić 480 zł na leczenie, które nie ma udokumentowanej skuteczności.
Łatwogang jest młody i naiwny. Ale podobno mama jest doświadczoną osobą. I serio nie zapytali neutralnych lekarzy tylko zrozpaczonych rodziców, którzy chwycą się wszystkiego?
Co ciekawe są choroby, których leczenie jest turbo skuteczne, ale kosztuje 1/10 tego i Polski na to nie stać.
Mam ogromny żal do Łatwoganga, że wywiera społeczną presje, przez co kasa dla naprawdę potrzebujących skutecznego leczenia może zostać przekazana na propagandę.
Wspierałem obie zbiórki. Pierwszą na kwotę 4-cyfrową. Drugą symboliczne 10 zł, bo wiem że skuteczność mizerna, ale chciałem dołożyć cegiełkę.
#latwogang
Gość ma 23 lata a nie 13 a niektórzy to traktują go jakby to był mały dzieciak z wielkimi chęciami zbawienia świata...
@takjestembordo:
1. Jesteś dumny z tego, że napychasz kieszenie amerykańskim szarlatanom?
2. I co z tego rozliczenia wyniknie? Że napchali kieszenie amerykańskim szarlatanom.
3. Gest w kierunku rodziców? Poczują
@takjestembordo: z ciekawości - możesz podać jakie to np. choroby? Nie siedzę w temacie, a zrzutki na leczenie w USA kojarzę prawie wyłącznie ze scamami.
W USA liczba operacji spadła o 90%, bo te 10% czasami jak jest pojedynczy prosty guz to lepiej wyciąć i tyle niż brać lata drogie leki, a u 90%