Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +62
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +233
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

Rozumiecie, że jeden z najbardziej prominentnych polityków stworzył fikcyjny fundusz z państwowych pieniędzy, a następnie pieniędzmi z tego funduszu zatrudniał swoich znajomych w swojej fikcyjnej fundacji pod warunkiem, że będą mu pod stołem oddawać 60% tej pensji, którą on im wypłaci? Przecież to jest taka afera, jak nie wiem co.
A wystarczy, że Tusk albo z KO ktoś pierdnie i już wszystkie Stanowskie, Mazurki i cały kanał ZERO wyją wniebogłosy.
Ja już nie mam siły, że ponad połowa polaków myśli, że to jest jedyna obiektywna telewizja, która kolportuje jedyną i najprawdziwszą, najbardziej obiektywną prawdę.
Demokracja po prostu NIE MOŻE funkcjonować w takim otoczeniu. To nie jest demokracja
#kanalzero #zero #stanowski #bekazprawakow #bekazpisu #polityka
największym skandalem jest obrażanie bożka prawicy Batyra i o tym trzeba zrobić 5 filmików, Mariusze i Grażyny tak chcą
@PierdekAlonso: No i rozumiem, że już są zarzuty prokuratorskie, śledztwa, matecki zatrzymany, twarde dowody?
Czy tylko może jedno zeznanie którego
@PierdekAlonso:
Dla mariuszów z brajton i pisowskich wsioków prawdziwa afera to jest, gdy kandydat na prezia zna język francuski. HAHAHA - BĄŻUR!!!! ALE BEKA!!!
@PierdekAlonso: w jaki sposób i kto tak twierdzi?
Możesz mi wysłać jakiś wpis polityka KO który coś takiego powtarza?
"nie możemy skazać mateckiego na podstawie jednego zeznania bez dowodów
Wychodzi, że jednak to nie jest taka wielka afera. Ogranicz TVN, zwiększ dawkę kanału zero.
@Latarenko @Glacial: przecież już siedział w areszcie, ale bodajże za kaucją wyszedł, a Tusk wcale żadnych sądów nie przejął. PiS zabetonował sądownictwo, KRS dalej Pisowski, Trybunał dalej Pisowski, Sąd Najwyższy dalej pisowski, Prokuratura PiSowska i sparaliżowana