Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +166
źródło: 1000016632
Pobierz
oficjalniemartwa +132
Jestem tak stara, że pamiętam chusteczki do nosa wielorazowego użytku.
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000016632
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Czyli zabierze XTB i dlatego kurs leci?
No co ty
Nikomu nie przeszkadza xtb. Żadnym bankom, żadnym instytucją finansowym, rządowi też nie przeszkadza ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Spisek tylko głupie wykopki węszą
Także tak. Macie urojenia xd
Niech szczur ogarnie się z cfd i będzie sobie normalnie działał.
@kwiat_pustyni626: Dokładnie tak
@vladi_putin: Ile rachunków i w jakim tempie rozwija się BOSSA, a w jakim xtb?
Nie wiem, czy jest spisek, czy nie - ale akurat ten Twoj argument jest słaby.
Chcesz większego maklera? Mbank i prawie pól miliona kont maklerskich. Kapitał zagraniczny, więc państwo nie zarabia, a jakoś KNF nie czepia się. Jak to wytłumaczysz?
@vladi_putin: No własnie. Szczur rozwija się na bezprecedensową skalę w Polsce, więc jeśli byłby spisek, to byłby on tym uzasadniony. Duzi gracze antycypują, a nie dilują z teraźniejszością. Ile razy więcej nowych rachunków pojawia się na xtb niż na bosiu?
Przy czym ja nie mówię, że spisek jest. Tylko pokazuje, że Twój kontrargument wcale
Dla konsumentów ten cały pojedynek KNF vs
ja celuje w 55 lat w FIRE na 10M PLN
co się stanie jak nie trafie ? nic, zupelnie nic
mówienie nic go nie kosztuje..
źródło: Screenshot 2026-05-27 at 12.45.59
PobierzMoże mają jakiegoś asa w rękawie ale generalnie z ich obecną ofertą i infrastrukturą pozostaje życzyć powodzenia!
@vladi_putin: Choćby dlatego, że w Bossa każda klasa walorów ma oddzielny rachunek: CFD, futures, akcje. Także klient żeby otworzyć pozycję na CFD musi świadomie złożyć wniosek, wypełnić ankietę, potwierdzić kilkanaście zgód, uruchomić
Dobra. Podsumowując; bo zdanie nasze jest takie jakie jest
Rozumiem, że kontr teza brzmi, że to wszystko z troski o pieniądze użytkowników xtb?
Jakie luki tak konkretnie masz na myśli?
@vladi_putin: Luką w przepisach jest rozwiązywanie MiFID przez Mariuszków z pomocą ChatGPT?
Czyli zakładasz, że ludzie nie wiedzą co robią i xtb ich "kusi" pozycjonowaniem dlatego państwo musi interweniować? Bo ludzie sami nie mogą podejmować decyzji?
Ponawiam. Dlaczego inni maklerzy nie odwalają tak jak szczur i KNF im daje spokój?
źródło: IMG_1312
PobierzNo ale już dostałeś odpowiedzi na to pytanie. Dodatkowo xtb to tylko broker. Nie wywodzi się z banku. A ofertę mają do zwykłego człeka a nie grubasa finansisty.
No i na czym tamci zarabiali? Jechali na jednym wózku. Oferta bankowa i makler zarabiający na prowizjach. Jak widać to drugie dzięki xtb się skończyło.
Oczywiście możesz wierzyć w to, że motywacją do działania jest troska - a nie pieniądze banków