Aktywne Wpisy
Hakax +929
Dziewczyna potrzebuje mieć zabieg na przegrodę nosową (Septokonchoplastyka) - była u laryngologa na NFZ który jej to zlecił po czym dzwoniła po szpitalach w Krakowie to na NFZ czekania po 3 lata. Zapłaciła jakiejś laryngolog 3 czy tam 4 stówki za prywatna wizytę i nagle jej zrobi w szpitalu na NFZ i miejsce za miesiąc xD normalnie legalny handel terminami
#konowalposting #medycyna #szpital #nfz
#konowalposting #medycyna #szpital #nfz

simpiara +23
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was voucher do Rossmann na 100zl. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

#krakow #polityka
źródło: 1000093115
Pobierz@jajcek: Coś więcej, skąd te informację?
@jajcek: Ok, czyli w sumie nic konkretnego tylko lewaki=gupie, myślałem że są jakieś konkretne wypowiedzi czy postulaty.
@Krs90: @jajcek: Chyba właśnie nic. Stała się rozpoznawalna w czasie kampanii prezydenckiej Zandberga, wszędzie jej pełno było.
Z tego co wypowiadała się, Owca była zwolenniczką ostrzejszej wersji SCT, tj. bez możliwości wjazdu za opłatą, bez zwolnień dla mieszkańców. Była też przeciwniczką referendum w sprawie SCT bo powiedziała, że osobiście jest zwolenniczką wprowadzenia strefy. Potem najwyraźniej widząc jaki to wywołuje opór zaczęła taktycznie milczeć - ale prawdopodobnie do końca kampanii nie uda się uzyskać
@Lardor: Gibała też był pro STC przypominam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lardor: Najgorszy typ polityka. Teraz STC na nie, ale za dwa lata już będzie na tak, bo trzeba będzie budżet ratować.