Aktywne Wpisy

Piter1489 +187
Relacja Daenerys Targaryen i Khala Drogo to Εwietny przykΕad kobiecej fantazji o dzikim i brutalnym nadsamcu, ktΓ³ry weΕΊmie jΔ
siΕΔ
, ale ona ostatecznie go zbeciakuje. Daenerys na zawsze pozostaΕa wdowΔ
po chadzie, niby pΓ³ΕΊniej zakochaΕa siΔ w oskim Jonie Snow, ale i tak musiaΕa mu wypomnieΔ, ΕΌe Drogo byΕ "trochΔ wyΕΌszy" XD. Nawet swojego ulubionego smoka nazwaΕa po chadzie.
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
ΕΊrΓ³dΕo: 1000016714
Pobierz
ParadygmatYT +50
JakieΕ 8 miesiΔcy temu zamiast inwestowaΔ w nieruchomoΕci, poprosiΕem #gielda
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wyglΔ da to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzΔ dwie pozycje juΕΌ zamkniΔte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . WiΔc tak naprawdΔ bilans to 0 do 18 na minus.
ΕΔ czy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo Εadnie. ZaΕoΕΌenie
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wyglΔ da to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzΔ dwie pozycje juΕΌ zamkniΔte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . WiΔc tak naprawdΔ bilans to 0 do 18 na minus.
ΕΔ czy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo Εadnie. ZaΕoΕΌenie
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz

βοΈ Oznacza to, ΕΌe skutki odczuje nie tylko Azja, ale teΕΌ caΕa planeta β od drastycznych zmian w aktywnoΕci huraganΓ³w po powaΕΌne zagroΕΌenia dla globalnych zasobΓ³w ΕΌywnoΕci i wody.
https://swiatoze.pl/szansa-na-super-el-nino-w-2026-rosnie-eksperci-ostrzegaja-przed-rekordowymi-anomaliami/
#elnino #pogoda #zmianyklimatu #polska #lato
ΕΊrΓ³dΕo: soze_Posty IG - 2026-05-26T164421.162
Pobierz