Wpis z mikrobloga

#ukraina #wojna #rosja #polityka #bekazkonfederacji W kolchozie w kiblu siedze i słyszę w kabinie obok ktoś ogląda coś bez słuchawek i słyszę: "od znajomej Ukrainki która pracuje w polskim urzędzie wiem że przyznaja sobie nawzajem świadczenia i biorą pieniądze na całe rodziny z Ukrainy które mieszkają za granicą" zaraz potem było "tylko konfederacja może ochronić Polskę przed tym co stało się na zachodzie, pan premier Tusk coś tam coś tam relokacja imigrantów" po chwili kolejny tiktok czy inne g---o krótko formatowe "Propaganda unijna robi z Zełeńskiego bohatera a to zwykły banderowiec który nienawidzi Polaków". Także jak się zastanawiacie do kogo trafia przekaz typu onice to macie odpowiedź.
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 55
@galicjanin: nawet nie tyle areczki co parchate januszemb +50 po odkryciu tiktoka łażą z przyklejonym telefonem do ręki i na głośniku oglądają ten śmietnik, jeszcze czasem " patrz pokaże ci coś młody patrz " a tam jakiś gowno wygenerowane w ai
  • Odpowiedz
w kiblu siedze i słyszę w kabinie obok

@wonsz337: cytaty, które przytoczyłeś, brzmią jak odgłosy wydawane dupą, dokładnie tak brzmi konfederacki przekaz - słychać pierd-pierd-srak, ale jak masz schizofrenię, to buzię widzisz w tym tęczu
  • Odpowiedz
@wonsz337: mnie się od rana pokazuje na fb jak to źli Ukraińcy sprowadzają Kolumbijczyków do pracy i przez to Polacy są bezrobotni. W komentarzach Grażyny i Janusze wszystko łykające i plujące jadem. Zero myślenia, zero weryfikacji.
  • Odpowiedz
@wonsz337: Tak działa tiktok. jak obejrzysz jedno g---o propagandowe to już następnie leci cała szambiarka na telefon. Tym sposobem kształtuje się polaryzację społeczną i poglądy osobom które ich nie miały.
Chcesz zmieniać poglądy społeczne? Zatrudnij armię twórców rolek (tak z 50 osób) i zasypuj tym tiktoka.
Telewizja obecnie w ogóle przestała pełnić formę którą dotychczas pełniła. Tusk zabrał jedyną najświęszą telewizję więc społeczeństwo przerzuciło się na czerpanie wiedzy z tiktoka,
  • Odpowiedz
  • 2
internetowe mediumy (w tym jutubki itp).

Przebodźcowane Areczki i Julki nie zobaczą 2 godzinnego dokumentu z którego coś wyniosą, bo nie usiedzą dłużej niż 15 minut na miejscu,

@mrocznegacie: Nie wiesz, o czym mówisz. Akurat na youtube jest więcej długich treści, które ludzie oglądają niż w TV. Programy Stanowskiego czy Wojewódzkiego trwają nawet 2-3 godziny na jednego gościa. Gdy analogicznie program Wojewódzkiego w TV trwa kilkadziesiąt minut, gości jest co
  • Odpowiedz
Byłem w podobnym szoku jak się zatrudnilem w obecnej firmie zraz po tym jak PiS przejął władze i szyszałem w szatni teksty, które wcześniej byłem pewien że piszą pisowskie boty na forach. Jak ktoś się obraca w wąskim środowisku to nie ma pojęcia ilu jest zjebów na świecie i dla ilu osób jego poglądy są z------e
  • Odpowiedz
@BenAli: Ty chyba nie wiesz o czym mówisz, Areczki oglądają rolki z tych długich treści. Nikt nie ogląda długich filmów, bo w kolejce jest cała szambiarka gówna do połknięcia, a dodatkowo trza z Mariuszami przedyskutować te rolki i jeszcze zrobić zakupy w actionie to by czasu i tak brakło na wszystko. Dlatego twórcy szukają narzędzi czy rolkarzy by z takiego długiego gniota powyciągać jak najwięcej rolek - propagacja kontentu.
  • Odpowiedz
  • 2
Nikt nie ogląda długich filmów,

@mrocznegacie: Pewnie. Nikt nie ogląda i dlatego wywiady z Braunem mają miliony wyświetleń - np. w kanale zero odpowiedno 2,9 oraz 1,4 mln wyświetleń.

Czy Ty choć raz wszedłeś na tego youtube zobaczyć, o czym piszesz?
  • Odpowiedz
  • 2
@galicjanin:

Areczki z Januszexów wybiorą nam przyszły rząd.

To źle? Na tym chyba polega demokracja xD no chyba, że według Ciebie głos powinni mieć tylko inteligentni wykształceni z wielkich miast, którzy zajmują się poważnymi problemami, takimi jak wjazd biedaków ze starymi samochodami do centrum miasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz