Aktywne Wpisy
kankes +647
tl;dr Mężczyzna którego zdradziła kobieta jest szykanowany przez znajomych i rodzinę (swoją rodzinę). Co jest nie tak z polską rzeczywistością? A później zdziwienie ilu mężczyzn się wylogowuje...
#p0lka #blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#p0lka #blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
źródło: blackpill
Pobierz
codziennaKasia +93
Bywając często u naszych europejskich południowców, przy 37-38 stopniach w miastach są praktycznie puste ulice, jakieś targi, kawiarnie za dnia pozamykane itd. Tylko głupi turyści z Polski i rosji co najwyżej się przewijają. Wszyscy Hiszpanie, Włosi, Grecy siedzą w domach pod klimatyzacją.
Przy takiej temperaturze to jest kilka minut szybszego spaceru i człowiek ma mroczki przed oczami.
Jeżeli nasi budowlańcy i inni pracownicy fizyczni, pracujący bez klimatyzacji, czy na dworze, nie dostali
Przy takiej temperaturze to jest kilka minut szybszego spaceru i człowiek ma mroczki przed oczami.
Jeżeli nasi budowlańcy i inni pracownicy fizyczni, pracujący bez klimatyzacji, czy na dworze, nie dostali
źródło: image
Pobierz

Jestem w trakcie tworzenia czegoś, czego jeszcze w Polskim Internecie niema (i chyba nawet na Świecie).
Obecnie wszystko jest na etapie projektu, który zamierzam odpalić niebawem w wersji totalnie alpha 0.1.
Chcę uruchomić stronę, gdzie nasi najbliżsi będą mogli "zakładać" swoje pamiętniki. W wersjach głosowych jak i tekstowych.
Temat jest dość kontrowersyjny ponieważ będzie się on opierał w 99% na #ai.
Chodzi o to, że ludzie nagrywający się na tym portalu lub piszący teksty w swoim "katalogu" po śmierci będą takim jakby przedłużeniem swojego życia dla innych.
I tu wchodzi #ai (cała na biało niby) Z tych wszystkich informacji tekstowych i głosowych zgromadzonych cyfrowo będzie można "porozmawiać" ze swoimi zmarłymi bliskimi. Ja wiem, że jest to zajebiście kontrowersyjny temat.
I nie wiem jak to może wpłynąć na ludzi. Z jednej strony chciałbym z tego skorzystać z innej nie.
Chodzi mi o taki zapis cyfrowy naszej... duszy?
Brzmi jak kolejny scenariusz do serialu "Black Mirror" (Albo nawet nawiązuje bezpośrednio)
Co o tym myślicie?
Adres strony to uwaga #pdk
memoryfind.pl
#technologia #cyfryzacja
Nawet w grę wchodzą nagrania wideo wrzucone do swojego katalogu. Te
ps. i o kilku innych 'działaniach' społecznych, o których się transhumanistom i transgnostykom nie śni.