Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1-1-1-1: no to niech kupuje męskie. chłop jak zobaczy że wersja kobieca się niczym nie różni a wychodzi taniej to kupi bo mu się opłaca i ma w------e co myślą inni. ale kobiety nie posiadają własnego rozumu niestety i dlatego są tak dojone
  • Odpowiedz
  • 9
@1-1-1-1

Nikt nie sprawdza czy golą sobie bobra niebieską czy różową maszynką ¯_(ツ)_/¯

@onepnch

Ja używam kremu do depilacji dla różowych z Rossmanna i jestem zadowolony bo kudły na pachach i jajach wolniej odrastają
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: to niech kupują produkty w wersji dla mezczyzn.

One nie muszą ani tyle się myć, ani tyle chemii nakładać. A ja musze więcej od nich jeść bo jestem facetem. To może dodatek dla facetów, żywieniowy?
  • Odpowiedz
@gorobei: ej czemu doslownie wszystkie nastoletnie laski tak teraz wygladaja? doczepione 3 sztuki rzes ze oczu nie widac i do tego taki charakterystyczny srebrno-bialy makijaz, komicznie to wyglada. A no i brwi wygolone zeby potem węglem dorysować kreskę xd
f9JXBEArQ2H4TKl - @gorobei: ej czemu doslownie wszystkie nastoletnie laski tak teraz ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@1-1-1-1: To prawda, bo tylko kobiety są tak głupie, żeby nabierać się na proste sztuczki marketingowe. Reklamodawcy celowo targetują kobiety w reklamach, bo wydają dużo więcej i robią to pod wpływem impulsu
  • Odpowiedz
Zobaczycie że w tej kukolandii i feministycznym EU to wprowadzą :)
Teraz się śmiejecie ale kto tu jest frajerem i dał sobie wmówić piekło kobiet w kraju w którym facetami się wręcz gardzi? Nierówny wiek emerytalny itd....
  • Odpowiedz