Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +168
Mirki, trzymajcie mnie. Dworzec PKP w Gdańsku: chcesz przewinąć dziecko? Płać 4,50 zł i jeszcze biegaj, żeby szukać obsługi z kluczem.
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
A potem wielkie zdziwienie ekspertów, że dzietność w Polsce szoruje po dnie. Skoro kroją na kasę nawet za tak podstawową potrzebę niemowlaka w miejscu publicznym, to nie ma się co dziwić.
#gdansk #zalesie #demografia #dzietnosc #polska #patologiazmiasta #krajzdykty #
źródło: 1000031330
Pobierz
Salido +320
Minął 15. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
59 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
63 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
59 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
63 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-6
Pobierz

Zaburzenie osobowości jest ciężkie do życia ale szukanie partnera chorując na to to jest inny poziom trudności.
Nie wiem czy mam jakieś jeszcze gorsze trudności dodatkowo poza tym.
To jest tak k---a smutne że jak masz jedną rzecz, chorobę to w zdrowiu psychicznym bardzo możliwe że będziesz mieć też niezdrowy styl przywiązania, niską samoocenę, PTSD lub jego cechy i można tak liczyć.
Jestem wściekła na los bo też nie wiem jak poznać chłopaka który by do mnie pasował. Kiedy nie pasuje to ciężko mi jest wyjść z tego bo kolejny raz się nie udało, znowu poniosłam porażkę. Myślę nad tym, zadaje sobie pytania czy to jest tak że ja chce bliskości czy kogoś kto rozwiąże moje problemy? Myślę że jak każdy człowiek, chcę, potrzebuję miłości do życia, kogoś kto by mnie kochał. Czuję że potrzebuję poczuć się przez kogoś kochana.
Mam nadzieję że rozwiąże jakoś ten problem, rozwikłam te zagadkę mojego wnętrza.
#zwiazki #samotnosc #zdrowie #zaburzeniaosobowosci #psychologia
Zwykłych facetów nie widzisz i uganiasz się tylko za chadami
Brzmi jak banał ale gra sie w życie takimi kartami ktore sie dostało, a nie tymi ktore nam sie marzą
Nie po to szuka się kogoś żeby dostawać miłość. Szuka się kogoś żeby ją dawać.
Wyparcie i nic więcej
@Zartos_Larpiarz: Czytam twój komentarz, pierwsza myśl "boże co to za przegrywtalk, szarpanki znowu na wolności?" ale coś mnie tknęło i wszedłem na profil opki xD 2 ruchy rolką w dół i pierwszy kwiatek:
@choochoomotherfucker: wszystkie w/w komentarze są bardzo dobrymi odpowiedziami. Czytam takie wysrywy jak :
Ja takich "wysrywów" nie piszę bez powodu, bo doskonale wiem jak to wygląda. Opka po prostu nie uznaje przeciątniaków jako facetów. Nawet spójdz komu odpowiedziała w tym tredzie, tylko chocho która jest różowa, reszta dla niej nie istnieje
@Mateuszzzx nie zaruchasz
Kilka prostych spostrzeżeń z życia:
- ludzie zauważają/dbają/szanują tych którzy dbają o siebie, nie chodzi o pieniądze, ale zadbane włosy, paznokcie, ubranie w jakimś stylu a nie to co było na wierzchu w szafie
- Pasje, ludzie którzy mają jakąkolwiek pasję, coś co sprawia im przyjemność co lubią robić i potrafią o tym opowiadać, daje im więcej pozytywnej energii, są postrzegani jako osoby bardziej ciekawe
- znaleźć coś co mógłbym
@dream_big:
Dobra tu już odleciałaś, zapomniałaś, że jesteś kobietą i grasz na easy modzie. Żaden z nas takiego poziomu trudności sobie nie wybierał żeby mieć dosłownie zero par. Nie dziwota, że się tu wspieramy. Ciesz się z tego co masz, a nie tu