Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomógł Wam najbardziej schudnąć?
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję

Czoso +33
Stan inwestowania w Polsce Anno Domini 2026 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przejrzalem sobie ministrow naszego rzadu zeby zobaczyc kto w tym kartonowym panstwie ma w ogole
Przejrzalem sobie ministrow naszego rzadu zeby zobaczyc kto w tym kartonowym panstwie ma w ogole

Oto szczyt osiągnięć w europejskiej piłce klubowej panów (napastników), którzy byli największymi gwiazdami polskiego futbolu w tamtym czasie. A czasy to były takie, że w 2004 roku np taki transfer Niedzielana do NEC Najmegen był topowym wydarzeniem przez długi czas.
Współczesne pokolenie, pojęcia nie ma z jakiej przeciętności ten kraj musiał wychodzić w zasadzie na każdym polu.
#mecz #pilkanozna #reprezentacja
źródło: olisadebe zurawski
PobierzA póżniej był jeszcze Irek Jeleń w Auxerre - i wtedy wszyscy myśleli że to był absolutny peak jeżeli chodzi o występy polskich piłkarzy w zagranicznych ligach, że nikt nie przebije jego gola z Zenitem nożycami w eliminacjach Ligi
@Ekspert_z_NASA: A to takie p---------e kogoś, kto tamte czasy zna z memów na wykopie, a nie własnych wspomnień. Sam nawet kiedyś uwierzyłem w ten urban legend, ale fakty są takie, że na początku 2005 roku Smolarek poszedł do Dortmundu, a Krzynówek podstawowym zawodnikiem Leverkusen. Nie wspominając o Dudku
Że drugi plan kadry, to gwiazdy takich klubów jak Inter.
Ale wtedy właśnie na tyle można było liczyć. Na kilka goli strzelonych w lidze szkockiej albo greckiej. Dzisiaj to brzmi jak żart.
@tomasz-jedon: tak k---a z memów, człowieku ja kadrę Engela na Wizji Sport oglądałem, a ty mi coś o memach p--------z.
@tomasz-jedon: To nie jest bzdura bo wtedy ten transfer Niedzielana do NEC to serio był głośny temat w środowisku ludzi interesujących się piłką a jego debiut w Eredivisie to ja sam pamiętam, że oglądałem w telewizji.
Tu nawet nie chodzi o to, że byli inni
źródło: comment_0lHUxadY11tFCmQlmy2haoHUtZPJtKVt
Pobierz@wstanczyk: Tak, kariera w Parlamencie Europejskim się marzyła. Pamiętam ten żenujący wywiad razem z Otylią. I ten Żurawski, siedzący z łokciami na kolanach.
OP nie napisał że Niedzielan to była nadzieja bla bla bla, tylko że to bylo top wydarzenie na długi czas. Gdzie rok później Dudek wygrał LM, a w mediach pisali o Niedzielanie, tak? XD
Był może jeden taki moment w sezonie ogórkowym i tyle, a @Ekspert_z_NASA
@tomasz-jedon: tak dzieciaku, jak napisałem ,,przez długi'' czas to na pewno chodziło mi o to, że przez cały rok dzień w dzień o tym gadali w telewizji.
Wyobraźni trochę na wyższym poziomie, niż małpa.