Wpis z mikrobloga

#perfumy

Powąchałem w końcu tą legendarną Marwe z oceną na Parfumo 8,6/10 i wychwalaną przez wszystkich.

Jakby mi dali to powąchać w ciemno, strzelałbym że to jakiś Bond za 20zł XD Sam zapach nasuwa mi skojarzenia z goleniem, herbatą i arabskim brudem.
I okej, że jak się uspokoi robi się ciekawiej jednak nie wyróżnia się to na tle innych świeżaków. Jestem całkowicie rozczarowany bo w najlepszym razie mogę powiedzieć, że jest to ciekawie śmierdzący średniak ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Powiedzcie mi co wy czujecie w tym zapachu.

Zdjęcie nawiązuje do mojej pierwszej reakcji kiedy myślałem, że kupiłem bezpieczny zapach który mógłbym polecić każdemu a się zdziwiłem xd

ALE SKĄD TE WYSOKIE OCENY?
Dam mu jeszcze szansę na razie tylko dwa globale zrobiłem.
KjatanSveisson - #perfumy 

Powąchałem w końcu tą legendarną Marwe z oceną na Parfumo...

źródło: 1000007561

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KjatanSveisson: kierwa aż musze niuchnąć jakiś nowszy bacz bo miałem flakon z dosłownie samego początku produkcji (jeszcze żadnych ocen nie było na fragrze, parfumo itd) no i arabiolu nie stwierdzono
  • Odpowiedz
@Czypsy: same, kolegę nam potężne lobby LV przekupiło (,) A tak całkiem serio to patrząc na „podobne” na Fragrze i komentarze to mam wrażenie że jakiś bogaty oskariat albo po prostu boty grasują, widać to mocno przy Hectic np. Na Parfumo zupełnie inaczej to wygląda i w „podobnych” już jest LV.

Ogółem dziwnym przypadkiem w internecie w temacie Aventusa i Imagination panuje dziwny cope ( ͡
  • Odpowiedz
bogaty oskariat albo po prostu boty grasują

@anomaly_: Nie jestem oskarkiem a tym bardziej botem i mimo, że zabrzmi to jak przechwalanie się, to tak, stać mnie i nie widzę powodu dla którego miałbym kupować klony i pachnieć gorzej jakimiś klonami. Perfumy mają się w pierwszej kolejności podobać mi i jeżeli mogę sobie pozwolić na zakup Creeda, LV czy Roji to kupuję. Nie trzeba być od razu botem czy bogatym
  • Odpowiedz
Dla mnie to akurat zaleta, nie wada.

@markaron: czyli cope, bo wystarczy wtedy zaaplikować mniej by nie wypełniać, w drugą stronę to nie działa ( ͡ ͜ʖ ͡)

i mimo, że zabrzmi to jak przechwalanie się, to tak, stać mnie i nie widzę powodu dla którego miałbym kupować
anomaly_ - >Dla mnie to akurat zaleta, nie wada.

@markaron: czyli cope, bo wystarczy...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: Ja się cały czas zastanawiam co lepsze Zara czy Marwa. LV za 1300pln to imo gruba przesada. Dla Ciebie kibel, dla mnie bardzo fajny psikacz na upały razem z Banana Green 78 oraz Keno Air.
  • Odpowiedz
@fiddle: mam obydwa, mialem tez zare intense i marwa jest (dla mnie) pare punktow wyzej
swoja droga, sama marwa to bardzo fajny zapach, kupilem kiedys odlewke od mireczka i w tym roku na promce zakupiłem flakon. ale widze, ze to niepopularna opinia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: Marwa na mój nos jakaś taka pylista (?) jeśli można tak to określić. Nic szczególnego, ale też i do imagination jakąś wielką miłością nie pałam i nie ze względu na cenę, tylko sam zapach. Jest po prostu okej. Miałem kiedyś fazę na LV, ale była krótka. Podobną reakcję miałem, gdy powąchałem 1. raz LV. I co? i to już? to o to ta wrzawa? takie super? aha.
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: Dla mnie jest to bardzo ładny i świeży psikacz, na codzień jak jest ciepło używam zamiennie z kaafem. Czuję sie po nich czysto i świeżo. Arabiolu nie stwierdzam. Parametry sie zgadzają. Jest lepszy od zary i aqua dubai. Od LV lepszy nie jest, ale czy LV jest lepszy 10x tyle, żeby uzasadnić cenę? Wg mnie nie, ale to już kwestią indywidualna
  • Odpowiedz