Wpis z mikrobloga

@Prawdziwy_Oponiarz: No tak, ale patrząc na popularność nutelli, ta wyższa jakość innych produktów, mało kogo interesuje, bo liczy się smak. Całkiem możliwe, że ludzie po prostu nie próbują innych produktów podobnych, tylko trzymają się kurczowo jednego.
  • Odpowiedz
@TytanowyOdpyt: odróżniasz dowód anegdotyczny, od faktycznego? Ja nie mówię, że to nie prawda iż tobie czy @littlebuzz Nutella smakuje bardziej, tylko że za jej sukcesem komercyjnym nie leży smak, a marketing. Jeśli Nutella jest zwyczajnie lepsza, to po co ładują miliony w reklamę? Jeśli marketing niczego nie daje, to czemu najbardziej chciwe koncerny wydają na niego ciężką kasę, po co robią badania jak przyjęta zostanie kampania. Już pomijam fakt,
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Oponiarz: Proszę mnie nie wciskać jako fana nutelli, bo jedyny czas kiedy jem nutelle, to jak zamówię naleśnika w restauracji na wakacjach. A jeśli mowa o marketingu, to nawet najgorszego produktu marketing, nie uratuje jeśli nie jest dobry, próbowali wprowadzić zdrowszą nutellę, ale im to nie wyszło.

@TytanowyOdpyt: A też próbowałem różnych innych odmian kiedyś nutelli i tak naprawdę nic nie miało podjazdu jeśli chodzi o smak. Nutella
littlebuzz - @Prawdziwy_Oponiarz: Proszę mnie nie wciskać jako fana nutelli, bo jedyn...

źródło: obraz_2026-05-26_130127129

Pobierz
  • Odpowiedz
Jeśli Nutella jest zwyczajnie lepsza, to po co ładują miliony w reklamę? Jeśli marketing niczego nie daje, to czemu najbardziej chciwe koncerny wydają na niego ciężką kasę, po co robią badania jak przyjęta zostanie kampania.

@Prawdziwy_Oponiarz: nie wiem i w sumie g---o mnie to obchodzi, i tak staram się tego nie jeść bo to prawie sam tłuszcz i ciężko się potem wysrać.
  • Odpowiedz