Wpis z mikrobloga

Dlaczego poliestrowe koszule na aliexpres kosztują 15 zł a poliestrowy garnitur w polskim sklepie z polskiej szwalni 2000? #modameska #zalesie
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dlaczego poliestrowe koszule na aliexpres kosztują 15 zł a poliestrowy garnitur w polskim sklepie z polskiej szwalni 2000?

@Piottix: Dla tego, że w Polsce bardzo często tylko i wyłącznie ze względu iż coś jest garniturem próbuje się to sprzedać jako produkt premium. Tak szczerze najlepsze rzeczy tego typu eleganckie w ludzkich cenach to znaczy takich które nie zrujnują budżetu przeciętnego mirasa to miało chyba F&F jak jeszcze Tesco było.
  • Odpowiedz
do dzisiaj mam koszulki F&F

@ScisleTajnyLogin: To ja też gdzieś mam jeszcze ich rzeczy, koszule i spodnie chyba. Koszulek miałem kilka w swoim życiu F&F bo one często były na tych promocjach 1+1 a 10 albo 15 lat temu to było wow! takie bo takich promocji za bardzo nie było w sklepach.
  • Odpowiedz
@ScisleTajnyLogin: Ja mam bluzę regular fit kupioną w 2019 roku za 29 zł jeszcze zanim nastała ta kretyńska moda na luuuuuuuuuuz fit i po 7 latach zero mechacenia, wystających nitek itd. Dwa lata temu natomiast kupiłem już w tym modnym teraz kroju ale za 49 zł no i zauważalnie gorsza jakość materiału, w ogóle bluza wygląda jak jakaś szmata. Kupiłem też kilka koszulek w H&M co prawda w kroju loose
  • Odpowiedz