Wpis z mikrobloga

• 1
@szajabusa1337: Weź co najmniej parę. Ja używam Wise i Revolut. Jestem bardzo zadowolony. Chętnie otworzę coś jeszcze. Taka dywersyfikacja bezpieczeństwa za granicą.
  • Odpowiedz
Hej,
Do podstawowego użytku Zen:
- nie ma dodatkowych prowizji za przewalutowanie w weekend
- ma lepsze od Revoluta kursy na parze EUR/PLN
- ma plan Pro, który umożliwia zbieranie odłamków i odzyskiwanie wydanych pieniędzy (moneyback)
- ma tradycyjny cashback (po przejściu z ich apki do sklepu - np. 4% Amazon)
  • Odpowiedz
@szajabusa1337: Revolut śmiga wszędzie, co do Zen po numerze zagranicą gdzie mi zablokowali konto i chcą jakieś fikołkowe dane, olałem( jakbym miał jedną kartę to bym się pięknie zdziwił). Jako drugi używam Curve, a trzeci Wise.
  • Odpowiedz
@ramirezvaca:

Zen po numerze zagranicą gdzie mi zablokowali konto i chcą jakieś fikołkowe dane

Pewnie AML, mi dokładnie tak zrobił Revoult i na nic zdały się wyjaśnienia że chętnie pokażę dokumenty ale są w innym kraju a jest Covid więc nie mam jak ich teraz wysłać. Kazali mi wypłacić kasę i w---------ć. Od tego czasu używam Wise. Na początku mega zadowolony byłem, ale chyba już jakość im spada i w
  • Odpowiedz
  • 0
@szajabusa1337: Właśnie odebrałem kartę Zen. Czekam na N26. Z Revoluta będę powoli rezygnował. Chcą w Ognivo? To dziękuję. Nie w państwie z gówna i kartonu. Zostaję przy Wise. Każde ma swoje wady i zalety. Np. problem z wpłatą środków na Wise. Jednak myślę że aktualnie będzie optymalny układ na podróże po świecie. Żeby się nie obudzić z ręką w nocniku.
  • Odpowiedz