#loveisblindpolska Generalnie niezła banda p-----w, ale chyba tak ma być żeby było ciekawie.
Julita i Jacek - jeżeli sytuacja wyglądała tak jak przedstawił to Auuu (a Julita nie zaprzeczyła więc chyba tak), że ona ścisnęła mu ten kolczyk na uchu zaraz po tym jak on tłumaczył że trzeba z tym delikatnie bo może bardzo boleć no to według mnie to jest Red flag totalny i zaraz po tym jak nazwał ją suką to zamiast przepraszać powinien ją kopnąć w dupę. Psychicznie chora kobieta. Jeszcze ten cringe kiedy zaczęła opowiadać o tym nowym narzeczonym i o zaręczynach nad Como, litości.
Krzysiek i Malika i Kinga - Krzyśtof absolutnie fatalnie zakończył ten związek, owszem, Malika była nie do zniesienia, natomiast można było zakończyć to z klasą, tym bardziej po tym jak Krzyś poszedł w tango z Kingą widząc ją pierwszy raz na oczy. No ale co poruchał to jego. Za to ta Kinga to niezła ku*ewka, jeszcze do tego niezbyt inteligentna bo na własne życzenie pokazała swoje ku*estwo w internecie przed milionami widzów xD No chyba że planuje karierę na niebieskiej platformie to wtedy zajebisty marketing.
Julia i Uno - Uno to jest elegancki chłopak, Julia to też nie jest zła dziewczyna tylko po prostu tkwi w mega toksycznej bańce mamusi i przyjaciółeczki (wiecznej singielka która za wszelką cenę będzie rozbijać związek tej drugiej żeby przypadkiem nie miała lepiej niż ona sama). Przykre.
@yarpen-z-morii: Julka coś tam wspominała że chce się terapeutyzować i szukać chlopa jednocześnie, więc może jeszcze się uda z czasem odciąć od mamusi i nauczyć stawiać granice z pomocą kogos z zewnątrz. Mi się mega podobało jak Kamil odniósł się do tego, że nie miał pojęcia że ona nie miała wsparcia ze strony rodziny i mimo tego, że trochę Julka rozdmuchała temat "zdrady" w poprzednim związku Kamila, to miał wobec
@yarpen-z-morii: Myślę, że Julię wziąć na wnuczka, czy innego policjanta byłoby bezproblemowe. Jak dla mnie niestety ona jest trochę głupiutka. W dodatku to tłumaczenie... Najpierw jedna osoba, później jednak trzy osoby jej to powiedziały. Ale w sumie to ona nie pamięta, czy to była wiadomość, czy to ona dzwoniła, czy jednak ta dziewczyna. Jak dla mnie grubymi nićmi szyte. W dodatku nie chce mówić kto to powiedział, bo ta kobieta
@Chabababa: też mi się wydaje że ona sobie przygotowała historyjkę z narzeczonym i ja nieudolnie odegrała żeby wyszło jaka jest szczęśliwa bez Jacka xD Ile tam czasu minęło od zakończenia programu do Reunion? Kilka tygodni? A ona sobie zdążyła znaleźć następnego chłopa, wyjechać z nim do Włoch i on się jej jeszcze oświadczył i ma świetne stosunki z jej synalkiem który ogłosił publicznie że on nie chce żeby matka się
@texasss: ok, no tak, przecież Daria z Filipem się chwalili że kilka krajów zdążyli odwiedzić. Ale i tak, po roku już tak sobie życie ogarnęła, nie chce mi się w to wierzyć.
Generalnie niezła banda p-----w, ale chyba tak ma być żeby było ciekawie.
Julita i Jacek - jeżeli sytuacja wyglądała tak jak przedstawił to Auuu (a Julita nie zaprzeczyła więc chyba tak), że ona ścisnęła mu ten kolczyk na uchu zaraz po tym jak on tłumaczył że trzeba z tym delikatnie bo może bardzo boleć no to według mnie to jest Red flag totalny i zaraz po tym jak nazwał ją suką to zamiast przepraszać powinien ją kopnąć w dupę. Psychicznie chora kobieta. Jeszcze ten cringe kiedy zaczęła opowiadać o tym nowym narzeczonym i o zaręczynach nad Como, litości.
Krzysiek i Malika i Kinga - Krzyśtof absolutnie fatalnie zakończył ten związek, owszem, Malika była nie do zniesienia, natomiast można było zakończyć to z klasą, tym bardziej po tym jak Krzyś poszedł w tango z Kingą widząc ją pierwszy raz na oczy. No ale co poruchał to jego.
Za to ta Kinga to niezła ku*ewka, jeszcze do tego niezbyt inteligentna bo na własne życzenie pokazała swoje ku*estwo w internecie przed milionami widzów xD No chyba że planuje karierę na niebieskiej platformie to wtedy zajebisty marketing.
Julia i Uno - Uno to jest elegancki chłopak, Julia to też nie jest zła dziewczyna tylko po prostu tkwi w mega toksycznej bańce mamusi i przyjaciółeczki (wiecznej singielka która za wszelką cenę będzie rozbijać związek tej drugiej żeby przypadkiem nie miała lepiej niż ona sama). Przykre.