Aktywne Wpisy

cierpka-rzodkiewka +227

mandamin +752
Obczajcie tego chojraka ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
W komentarzu post którego dotyczy komentarz
#konfitura
W komentarzu post którego dotyczy komentarz
#konfitura
źródło: temp_file1786929152389814277
Pobierz

Nie ma to jak wkurzyć użytkowników WSZYSTKICH form transportu i wszystkich opcji politycznych jednocześnie. Outstanding move, brawo panie Miszalski xD
link
#krakow #referendum #polityka
To był argument każdego obrońcy SCT z jakim się tu spotkałem
źródło: 1000092937
PobierzSamo SCT jako koncept mnie nie wkurza tak jak cały ten zestaw pomysłów. Aczkolwiek chyba najbardziej to mnie wkurzają inwestycje o które nikt nie prosił, przy gigantycznym zadłużeniu.
Kraków powinien mocniej turystów doić.
@Colos: gdzie? Na tych P&R, które jakiś geniusz objął SCT?
@Colos: To jeszcze nie wszystko. ZIelony Ład zakłada wymianę całego taboru autobusów na elektryki. Droższe w zakupie i utrzymaniu, co dla potężnie zadłużonego miasta to problem. W kolejnych latach jeśli tego nie cofną to będzie wycofywanie kursów a nie wymiana taboru.
W wymogach jest minimum euro5
Kupujesz busa euro 5
Strefa SCT upada decyzją sądu
Kraków wprowadza nową strefę SCT i już wymaga dla diesli euro 6
Czyli zaraz będziesz musiał sie pozbyć busa, za blisko 100k mimo iż Kraków deklarował wymóg euro 5 a
Prąd każdy kraj sobie jakoś wytworzy a jak nie masz ropy to za jaja cię trzyma jak nie Putin to jakiś turbaniarz
@Lardor: Ale to jest polszczyzna prawdziwych patriotów a nie lewaków.
@Lardor: raczej ci którzy bronili potrafią poprawnie odmieniać końcówki "ą" i "om"
O można na przykład podpalić blok mieszkalny lądując chińską hulajnogę która nie została skażona żadnymi certyfikatami bezpieczeństwa
Proponuję szkalować firmy lotnicze za takie zaściankowe podejście do power banków w samolotach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jakbyś chciał powiedzieć sensowny argument to byś użył coś w stylu, że baterie
W sumie wschodnie boty mogłyby się zainspirować :)
Co do długich tras to właściciele samochodów elektrycznych nie potrzebują transportu na urlop w góry czy nad morze, zresztą w ośrodkach turystycznych trudno o elektryka z innego województwa.