Człowieku! Nie było żadnych afer, tylko źli ludzie sobie wmówili, że były. Podwyżki? Manipulacja. Rozdawanie premii? Rosyjska dezinformacja. Nepotyzm? Narracja przeciwników. Referendum? Efekt polaryzacji. Czyli klasyczne onetowe: mieszkańcy nie byli wkurzeni na prezydenta, tylko przypadkiem dali się zmanipulować i źle zrozumieli rzeczywistość. Jeszcze chwila i się okaże, że Miszalski padł ofiarą własnej uczciwości oraz zbyt lojalnego serca wobec KO XD #krakow #referendum #polityka
@Wojciech_Skupien: Ja to nazwę lizaniem d--y i błaganiem o miękkie lądowanie gdzieś. Onet to nazwie Kompleksową Polityczną Strategią Na Rundę Drugą ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wojciech_Skupien: mnie zastanawia kiedy wyskoczy z kapelusza, tak samo Rafał, pewnie z jakieś 10-15 lat jako stary mędrzec będzie się wypowiadał i doradzał. Coś a la żona Kwaśniewskiego.
mnie zastanawia kiedy wyskoczy z kapelusza, tak samo Rafał, pewnie z jakieś 10-15 lat jako stary mędrzec będzie się wypowiadał i doradzał. Coś a la żona Kwaśniewskiego.
@ramirezvaca: chciałeś napisać jak Jan Rokita xDDDD
@Wojciech_Skupien: nie jestem mieszkańcem Krakowa, nigdy w Krakowie nie byłam, mam nadzieję że w tym roku pojadę, ale o niechęci do niego słyszałam już długo czas. Choćby o sct, podwyżki ciągle, nepotyzm w tym zatrudnianiu ludzi bez żadnego wykształcenia na wyższe stanowiska. Byłam szczerze mówiąc przekonana, że gościu jest z PiS bo tak jawnie swoich obstawiał na stołkach. Więc sorry, ale ludzie nie patrzyli na ugrupowanie a na to, że
#krakow #referendum #polityka
źródło: onet
Pobierz@ramirezvaca: chciałeś napisać jak Jan Rokita xDDDD
@gaz_wieprzowy: ale mi przypomniałeś: "mniemcy mnie bijom, ratuunkuuu!" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ramirezvaca: teraz w kanale zero udaje tego mędrca o którym pisałeś, 100%