Wpis z mikrobloga

@r5678: dlatego wiosna i lato > zima czy jesień.
W te cieplejsze, słoneczne pory roku możesz wyjść na rower, zrobić grilla, szlajać się po górach czy innych spierdotripach, możesz sobie rozbić namiot gdzie chcesz bez super sprzętu no i jest fajnie i przyjemnie. Jak CIę to wkurza to możesz siedzieć w piwnicy.

A zima czy jesień ? 90% aktywności odpada na dworze, możesz se raz do roku ulepieć bałwana jak
  • Odpowiedz
  • 16
@niebadzogrem: wschód słońca o 04:13 gdzie już świeci, to przesada dla mnie. 40 minut do godziny wcześniej zaczyna się robić już jasno. niedługo po 3am jest już koniec nocy.
Moja ulubiona pora roku to wiosna, Q2 kwiecień, maj, czerwiec.
Lata nie lubię bo są upały i nie ma opadów. po czerwcu lubię dopiero wrzesień, gdzie jest taka druga wiosna.a lipiec sierpień to tak samo jak zimą, tylko siedzenie w domu
  • Odpowiedz
@niebadzogrem: jedyne co mnie może zatrzymać przed zwiedzaniem gór to… za dużo błota by chodzić czy zamknięta gondola by bawić się w zjazdy rowerem…
Czemu oni to zamykają? W zimę też się fajnie jeździ po górach
  • Odpowiedz
  • 0
@Wejder01: u mnie nie ma wcale.
Kiedyś opad deszczu tak aby zrobiły się kaluze pod drzewami mokro i woda płynela ulica byl w czerwcu a potem dopiero w pazdzierniku
Tak tylko jakieś przelotne że pod drzewami sucho.
I tak jest w rok w rok zassdzie. Dla mnie lato to pył kurz i susza oraz namiastka jesieni bo wszystko wyschnięte
Padać może wszedzie w okol ale tu w miescie nic.

Pod
  • Odpowiedz