Wpis z mikrobloga

Trochę ciężko się oglądało jak zaczęli sobie wytykać co poszło nie tak. Ja wiem, że ten program jest robiony dla dram, ale dużo zręczniej oglądało mi się rozmowę Maliki i Krzysztofa (to, że chcieli spróbować po za kamerami, wow! Fajnie :D) niż Julite i Jacka :/ Pamiętajmy, że to są dorośli ludzie i średnio rozwiąże problem obrzucanie się gównem na wizji.
Kamila jest mi szkoda, że kolejny raz zawistni ludzie rozwalili mu związek :/ Mogli się z Julią rozstać w dużo lepszych warunkach.
Daria i Filip to dla mnie mocne zaskoczenie! Są przeuroczy i widać, że naprawdę dobrze się ze sobą czują :D

#loveisblindpolska #loveisblind
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 52
@newidyn: zacznijmy od tego że ci prowadzący powinni być w------i na zbity pysk bo nie potrafili nawet poprowadzić rozmowy lub przejąć jakiejkolwiek inicjatywy, powtarzali tylko wyuczone na pamięć pytania. To przez nich to się tak tragicznie oglądało, kto ich wybrał wogole
  • Odpowiedz
@T0pi5: amerykanskie specyficzne. Ja bardziej porownywalem do europejskich. Tam w kazdej edycji to oni wszystko stopowali np. niemcy, szwecja, uk. We francji to wgl nie wykorzystali potencjalu bo tam emigrantki niezle lecialy
  • Odpowiedz