Wpis z mikrobloga

Właśnie przed momentem widziałem jak mądre głowy debatowaly w tvn24 jak do tego doszło że najprawdopodobniej Miszalski wyleciał razem z całą radą miasta. Do jakich wniosków doszły ów mądre głowy? Otóż według mądrej Pani profesor dr (pewnie też habilitowanej) największym czynnikiem i kroplą która przelała czarę goryczy był filmik na którym Miszalski tańczy na dachu urzędu miasta xD Czaicie? Nie obsadzanie spółek miejskich kolesiami z platformy czy też blyskotliwa kariera Szczęsnego Dyzmy. Nie droga komunikacja miejska i rosnące opłaty. Na te tematy nie padło ani jedno zdanie. Krakowianie wywalili Miszalskiego bo tańczył na dachu xD

#krakow #referendum #tvn #polityka
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Esior: Tvn24 jest proPO telewizją, więc nie oczekuj tam prawdy przeciwko politykom PO. Ba tyle ile cyrków było z politykami PO to tvn24 nigdy tego nie pokazywał, by jeszcze bardziej nie skompromitować polityków władzy tuska. Nie pamiętam jak się ten kanał informacyjny nazywał, ale gdzieś z 5-6 lat temu zakończyli działalność i mieli taki program o 22 typu szkło kontaktowe i o dziwo stacja i jak ten program był mocno
  • Odpowiedz
@Esior: mogli mnie "spytać" - na szybko z głowy pewnie połowę zapomniałem

Obsadzenie stołków swoimi kolegami, wypłacanie im premii mimo zerowych efektów pracy. Zatrudnianie w konkursach nie te osoby które je wygrały tylko znajomych. Zatrudnienie prawnika który nie robił dosłownie nic ale był kolegą, gdzie urząd zatrudnia ich kilkunastu. Wydanie na koszt mieszkańców propagandowego ścierwa za blisko 3mln złotych które każdy z nas MUSIAŁ otrzymać do skrzynki. "Budowanie" metra, które
  • Odpowiedz
  • 27
Also już wjechała narracja że centrum Krakowa i mieszkańcy tych lepszych dzielnic popierają Miszalskiego i nie wzięli udziału w referendum. To tylko ten j3bany ciemnogród z podgórza i huty łyka kremlowską narrację i przez nich Kraków będzie smutny xD
  • Odpowiedz
@dawidczeta: a czy ty myślisz, że byłoby inaczej jakby to był prezydent z pisu. Taka sama propaganda by szła tylko z innej telewizji i może nawet bardziej poryta.
Z pisu by się nie dało odwołać gościa, kradłby, obsadzał stanowiska swoimi, co by nie robił byłoby bardzo dużo głosów przeciwko odwołaniu.
  • Odpowiedz
  • 1
A tak w ogóle to miszalski przegrał, ale wygrał. Dlaczego? A no dlatego że za odwołaniem było 98% przy frekwencji 33%. To daje 32% wszystkich mieszkańców przeciwko i 68% za obecnym prezydentem

@dawidczeta: chodzi Ci o superstację?
  • Odpowiedz
@Qullion: Dlatego także podkreśliłem, że była kiedyś taka stacja co jechała po politykach każdego ugrupowania. Ooo superstacja tak się nazywał ten kanał informacyjny.
PO tez by nie odwołało swojego gdyby nie to, że ich sondaże są coraz gorsze i coraz więcej ludzi się od nich odłącza. Oni przegrali ,,wygrane" wybory prezydenckie i w dodatku coraz więcej ludzi ma ich dosyć po tym jak zostali potraktowani oszustwem kampanią wyborczą i postulatami.
  • Odpowiedz
przegrali ,,wygrane" wybory prezydenckie i w dodatku coraz więcej ludzi ma ich dosyć po tym jak zostali potraktowani oszustwem kampanią wyborczą i postulatami.

@dawidczeta: przegrali bo nie rozumieją wyborców ze wsi, a Trzaskowski jest utożsamiany z dużymi miastami, wieś chce pieniędzy, a nie chce robić, byle ktoś im dał. Wieś jedzie na Republice i sroga propaganda tam idzie.
Pis nie zrobił nic przez 3 lata swoich rządów i jakoś nie
  • Odpowiedz
  • 0
@jednorazowka: z polskiego zawsze byłem słaby (zresztą nigdy nie uważałem się za alfę i omegę) także dzięki za zwrócenie uwagi - nie mam problemu z przyznaniem się do swoich ułomności.

@Colos: a to nawet nie wiedziałem. W każdym razie jako mieszkaniec Krakowa o wiele rzeczy bym się do Miszalskiego przyczepił, a o tym cyrku (tańce na dachu) nawet nie słyszałem. Natomiast tutaj mądra pani profesor podaje to jako
  • Odpowiedz