Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +165

Lewusx +64
Siemanko, przyszedł czas na kolejną małą aktualizację.
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
Waga w ostatnich 2 tygodniach w trendzie wzrostowym, z poziomów 118,5-120kg, obecnie pokazuje częściej 120,5-121,5kg, więc bardzo, ale to bardzo optymistycznie.
Do tej pory nie było podziału na DT/DNT, leciałem po kolei 2 dni niskie - 300B/70T/350WW, a potem dzień wysoki - 300B/70T/550WW.
Od
źródło: 3139247A-48C0-4EA8-97D3-D42852F577C7
Pobierz

#krakow #referendum #tvn #polityka
Obsadzenie stołków swoimi kolegami, wypłacanie im premii mimo zerowych efektów pracy. Zatrudnianie w konkursach nie te osoby które je wygrały tylko znajomych. Zatrudnienie prawnika który nie robił dosłownie nic ale był kolegą, gdzie urząd zatrudnia ich kilkunastu. Wydanie na koszt mieszkańców propagandowego ścierwa za blisko 3mln złotych które każdy z nas MUSIAŁ otrzymać do skrzynki. "Budowanie" metra, które
Z pisu by się nie dało odwołać gościa, kradłby, obsadzał stanowiska swoimi, co by nie robił byłoby bardzo dużo głosów przeciwko odwołaniu.
@dawidczeta: chodzi Ci o superstację?
PO tez by nie odwołało swojego gdyby nie to, że ich sondaże są coraz gorsze i coraz więcej ludzi się od nich odłącza. Oni przegrali ,,wygrane" wybory prezydenckie i w dodatku coraz więcej ludzi ma ich dosyć po tym jak zostali potraktowani oszustwem kampanią wyborczą i postulatami.
@dawidczeta: przegrali bo nie rozumieją wyborców ze wsi, a Trzaskowski jest utożsamiany z dużymi miastami, wieś chce pieniędzy, a nie chce robić, byle ktoś im dał. Wieś jedzie na Republice i sroga propaganda tam idzie.
Pis nie zrobił nic przez 3 lata swoich rządów i jakoś nie
@Esior: XD „Ów” to nowe „bynajmniej”. XD
https://www.referendumkrk.pl/blog/manifest
No manifest referendum ma niepoważną aktywność w internecie wpisaną na drugim miejscu, także trochę prawdy w tym jest.
@Colos: a to nawet nie wiedziałem. W każdym razie jako mieszkaniec Krakowa o wiele rzeczy bym się do Miszalskiego przyczepił, a o tym cyrku (tańce na dachu) nawet nie słyszałem. Natomiast tutaj mądra pani profesor podaje to jako