Wpis z mikrobloga

#motocykle #endurodogruzji

Przedwczoraj spaliśmy na paletach we wiacie w Bułgarii. Do tej pory kask mi śmierdzi myszami.
A z wczoraj na dziś byliśmy w Grecji.
TAKIEJ biedy we wioskach na północy przy granicy od Bułgarii to się nie spodziewałem. Poziom biedy z Macedonii, Serbii i Rosji gdzie nie gdzie.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Oho, jesteś tym typem, który zamiast czerpać frajdę z tripa i spania po kątach narzekasz na to, że warunki nie są jak w hotelu? Współczuję ekipie, z którą jedziesz

@neerg_ylno: oho źle to czytasz. To były punkty do rozwinięcia.
  • Odpowiedz
Oho, jesteś tym typem, który zamiast czerpać frajdę z tripa i spania po kątach narzekasz na to, że warunki nie są jak w hotelu? Współczuję ekipie, z którą jedziesz.

@neerg_ylno: szefie, wyglądasz na typa, który zamiast czerpać frajdę z relacji czepia się autora za jego naturalne odczucia. Poza tym uważam, że lubisz spać z myszami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
gdzie ty tam biedę widziałeś Serbia i Macedonia nie są aż takie zapyziałe. Jedyny chlew na bałkanach to chyba tylko Albania reszta to co najwyżej podkapracie

@wacek901: od razu wiem że niejeździsz po małych górskich wiekach. Oraz ogólnie o wioskach.
  • Odpowiedz
@mpetrumnigrum: przejechałem bałkany dwa razy raz dwa lata temu i wcześniej z 10 lat temu. Jechałem omijając autostrady sporo górskich tras. Bieda to może być w Egipcie Maroku czy innej Gruzji. Na Bałkanach naprawdę nie jest źle a Serbia to już wgl kraj na europejskim poziomie. Nie szukaj taniej sensacji może widziałeś jakieś pozostałości po wojnie ale to nie jest bieda tylko ruiny które często należą do ludzi którzy już
wacek901 - @mpetrumnigrum: przejechałem bałkany dwa razy raz dwa lata temu i wcześnie...

źródło: 1000020255

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
przejechałem bałkany dwa razy raz dwa lata temu i wcześniej z 10 lat temu. Jechałem omijając autostrady sporo górskich tras. Bieda to może być w Egipcie Maroku czy innej Gruzji. Na Bałkanach naprawdę nie jest źle a Serbia to już wgl kraj na europejskim poziomie. Nie szukaj taniej sensacji może widziałeś jakieś pozostałości po wojnie ale to nie jest bieda tylko ruiny które często należą do ludzi którzy już tam nie wrócili
  • Odpowiedz