Wpis z mikrobloga

@Mateusz_Kopytoborski: W blokach te bydlaki inaczej niż głośno żyć nie potrafią. Ciągłe trzaskanie, przesuwanie mebli i odkurzanie w niedziele rano, n-----------e drzwiami wejściowymi tak, że aż ściany się trzęsą, imprezy z głośna muzyką i darciem mordy, bombelki które biegają w te i spowrotem rzucając przy tym wszystkim czym się da, chodzenie z pięty jak słoń. Oczywiście wszystko w godzinach najlepiej porannych albo nocnych. Ale zaraz usłyszysz, że jesteś januszem co
  • Odpowiedz
@HexenHeretic: No widzisz, jakoś ja potrafię robić pranie zawsze tak, żeby skończyło maksymalnie o 20. Patrz k---a, da się SZOK. Regularne prania, kończące się o godzinach k---a nocnych, robione oczywiście w starych pralkach, które n----------ą z mocą udaru owszem, w-------ą mnie. Dlatego mi nie p-----l, że to bzdurki są.
  • Odpowiedz
@ScrLK: dla mnie są ¯\(ツ)/¯ po prostu jesteś upierdliwcem któremu wszystko przeszkadza może masz jakąś mizofonię czy jak to się tam nazywa .tacy ludzie też są i są wkurzający tak samo jak ci co generuję regularnie hałas. istnieje też szansa że mieszkasz w kartonowym mieszkaniu ;)
  • Odpowiedz
@HexenHeretic: Wyraźnie napisałem, że mieszkam w kartonowym gownie, który to podkręca, dlatego nie uważam żebym był upierdliwcem. Ty zaś jesteś przygłupem bo czytać nie umiesz ze zrozumieniem.
  • Odpowiedz