Wpis z mikrobloga

spojrzałem na dostępne rowery i dwa rodzaje wydające się dobre to gural i trekking i chyba ten drugi nawet lepszy wygodniejszy taki całe te i bardziej dziadzia rower
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vieniasn: jajka i zawsze w promocji a promocja to wiadomo że dwa jaja trzeba kupić do tego chłop tak polubił parówę do buzi ładować, że od razu dwie parówy ładuje bo jedna to już za mało dla niego, wnioski wyciągnijmy sami
  • Odpowiedz
krytyka hot doga na podwójnej paruwie przez zjadacza owsianki nie robi na mnie wrażenia

@bArrek: a gdzie ty widzisz krytykę, ja nic nie krytykuje ja tylko stwierdzam fakty a fakty są akie, że parówę do mordy lubisz ładować a na deser dopychasz jeszcze jaja
  • Odpowiedz
  • 7
@bArrek: damskimi samochodami tylko szybszymi do tego corsa akurat jest damskim samochodem to są fakty nie opinie
i nadal nie rozumiesz że ja nie jestem fanem żadnej marki bo to sojacze i uległe może jeszcze zacznę mówić mocniej daddy do jakiegoś korpo
  • Odpowiedz
@vieniasn: miałem koleżankę w szkole co jej ojciec kupił corsę jak zdała prawko, to jest auto dla małych dziewczynek info potwierdzone od 30 lat co najmniej
  • Odpowiedz
  • 5
@bArrek: musisz napisać uległy mail do swojego tatusia BMW przecież ty fan no ludzie złoci dorosły chłop 40 lat zaraz i swoją miarą mierzy że fanem ktoś czegoś jest
  • Odpowiedz
@Soothsayer: nigdy sytuacja że po hot dogach jadłem kinder niespodzianki nie miała miejsca także proszę trzymać wyobraźnię na wodzy fantazję zachować dla siebie i nie szerzyć plotek
  • Odpowiedz
nigdy sytuacja że po hot dogach jadłem kinder niespodzianki nie miała miejsca także proszę trzymać wyobraźnię na wodzy fantazję zachować dla siebie i nie szerzyć plotek

@bArrek: a to przepraszam uniżenie w takim razie
  • Odpowiedz