Aktywne Wpisy

vieniasn +19
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Dajcie coś relaksacyjnego na yt albo Spotify takie z babskim głosem najlepiej coś delikatnego bo chłop ehh
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
A ja tylko jadłem zupę (całkiem smaczną bo krem pomidorowy) i mruczałem pod nosem z niedowierzaniem, jakie upodlenie i wstyd tak się płaszczyć za możliwość przespania się w cudzej sypialni. Dajcie spokój
Lepiej i zdrowiej byłoby popchnąć legislację w kierunku szybkiej eksmisji niepłacących czynszu cwaniaków, dzięki temu uniknie się składania CV przy wynajmie
#nieruchomosci #wynajem
@Wielka-Polska-Betonowa: ale to od dewelopera wynajmuje, córka koleżanki twojej ciotki? xD
Nie pisales o płaceniu, lecz o rozwiazaniu umowy( ͡º ͜ʖ͡º)
W jakim celu uzywasz inwektyw i wulgarnego jezyka w tej dyskusji?
Ludzi na poziomie to nie wzrusza a tobie nie dodaje splendoru.
@Wielka-Polska-Betonowa: pewnie masz rację że mam pusty łeb, bo nie rozumiem co to ma do tego, że ktoś może sobie wybrać komu wynajmuje mieszkanie? Oświecisz mnie jak to jest z tym rynkiem pierwotnym wynajmu?
@Zopyross: xDDDD
Pewnie Januszowi się spodobała i myśli że porucha
@Wielka-Polska-Betonowa: świetnie! Tak właśnie sobie wyobrażam internetowego wojownika: pełno populistycznych haseł i cudownych rozwiązań, które nie przetrwają próby dwóch logicznych argumentów ¯\(ツ)/¯
@marcaj: mocna samokrytyka
Mam również pytanie do adwokatów podatku od n-tego mieszkania. Co będzie stało na przeszkodzie w rozbiciu majątku 100 mieszkań na 50 firm z których każda posiada 2 nieruchomości aby uniknąć płacenia podatku od 3 i więcej?
@Slowarc: nie wiem, może wpisanie, że firma i fundusze płacą od każdego mieszkania taki podatek?
@Slowarc: wpłynie o tyle że więcej mieszkań wróci na rynek najmu więc jego ceny spadną a dzięki temu będzie mniejszy popyt na kupno mieszkań bo skoro możesz tanio wynająć to po co masz kupować?
Jedna i druga strona zdając mieszkanie na podstawie protokołu